Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MHP, EREĞLİLİ ADAYLARINI TANITTI

MHP, EREÄžLÄ°LÄ° ADAYLARINI TANITTI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Tarihi erkene alınarak 24 Haziran’da yapılması kararına varılan CumhurbaÅŸkanlığı ve MilletvekilliÄŸi seçimlerinde, 2 ve 3’üncü sıra adaylarını Karadeniz EreÄŸli’den belirleyen MHP’de, ‘aday tanıtım toplantısı’ gerçekleÅŸtirildi.
Partinin EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Rahman Demirtürk, teÅŸkilat binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuÅŸmada, milletvekili adaylarına baÅŸarı diledi. Demirtürk, gazetecilerin ‘diÄŸer partilerin listelerinin’ sorulması üzerine şöyle dedi:
“DiÄŸer partilerin oluÅŸturduÄŸu listeler ile bir açıklama yapmayayım. Ama Karadeniz EreÄŸli Milliyetçi Hareket Partisi, 2’nci ve 3’üncü sıraları almıştır. Biz sözümüzü tuttuk ve ÅŸimdi söz sırası EreÄŸli ve Zonguldak halkındadır. DiÄŸer listeler, bizim çok fazla ilgi alanımıza girmiyor. Bizim tercihimiz EreÄŸli olmuÅŸtur. Bize bu imkanı saÄŸlayan genel merkezimize, il ve ilçe yöneticilerimize teÅŸekkür ediyoruz.”
Partinin 2’nci sıra adayı EreÄŸlili Abdullah Bekar da, hemÅŸerilerinden destek isteyerek, “ne mutlu ki 27’inci dönem Zonguldak Milletvekili Adayıyım. Çok mutluyum. Kıymetli hemÅŸerilerimden, bu davada hizmet edebilmek için desteklerini bekliyorum. Zonguldak’ımızın en büyük sorunu istihdam problemidir. Bununla ilgili 10 tane madde yayımladık. Onlar üzerinde yoÄŸunlaÅŸacağız” diye konuÅŸtu.

“HAMURU VE SUYU Ä°LE BÃœYÃœDÜĞÜM TOPRAKLARA…”
Partinin 3’üncü sıra adayı EreÄŸlili Fehmi NuhoÄŸlu ise hamuru ve suyu ile yoÄŸrulduÄŸunu söylediÄŸi EreÄŸli’ye hizmet etmek istediÄŸini ifade etti. NuhoÄŸlu, ÅŸunları kaydetti:
“Karadeniz EreÄŸli doÄŸumluyum, 43 yaşımdayım. Jeoloji mühendisliÄŸini bitirdim ve 18 yıldır ÅŸehrimizde esnaflık yapıyorum. Düşündüm ki; 43 yıldır bu toprakların hamuru ve suyu ile büyüdüm. Bu insanlara, bu topraklara bir ÅŸekilde hizmet etmek gerektiÄŸi kanaatine vardım. Ä°ÅŸte bunun için teÅŸkilatımla, dava arkadaÅŸlarımla böyle bir karar verdim. Elimizden geldiÄŸince, en iyi ÅŸekilde bu bölgeyi sorunları ile beraber savunmak için bu yola çıktım. Yöremizin halkından desteklerini bekliyorum.”  
Toplantıya, adayların aileleri de katıldı. Her iki adayın bebekleri, toplantının ilgi odağı oldu.   

 

MHP, EREÄžLÄ°LÄ° ADAYLARINI TANITTI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo