Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

MHP, EREĞLİLİ ADAYLARINI TANITTI

MHP, EREĞLİLİ ADAYLARINI TANITTI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Tarihi erkene alınarak 24 Haziran’da yapılması kararına varılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde, 2 ve 3’üncü sıra adaylarını Karadeniz Ereğli’den belirleyen MHP’de, ‘aday tanıtım toplantısı’ gerçekleştirildi.
Partinin Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, teşkilat binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, milletvekili adaylarına başarı diledi. Demirtürk, gazetecilerin ‘diğer partilerin listelerinin’ sorulması üzerine şöyle dedi:
“Diğer partilerin oluşturduğu listeler ile bir açıklama yapmayayım. Ama Karadeniz Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi, 2’nci ve 3’üncü sıraları almıştır. Biz sözümüzü tuttuk ve şimdi söz sırası Ereğli ve Zonguldak halkındadır. Diğer listeler, bizim çok fazla ilgi alanımıza girmiyor. Bizim tercihimiz Ereğli olmuştur. Bize bu imkanı sağlayan genel merkezimize, il ve ilçe yöneticilerimize teşekkür ediyoruz.”
Partinin 2’nci sıra adayı Ereğlili Abdullah Bekar da, hemşerilerinden destek isteyerek, “ne mutlu ki 27’inci dönem Zonguldak Milletvekili Adayıyım. Çok mutluyum. Kıymetli hemşerilerimden, bu davada hizmet edebilmek için desteklerini bekliyorum. Zonguldak’ımızın en büyük sorunu istihdam problemidir. Bununla ilgili 10 tane madde yayımladık. Onlar üzerinde yoğunlaşacağız” diye konuştu.

“HAMURU VE SUYU İLE BÜYÜDÜĞÜM TOPRAKLARA…”
Partinin 3’üncü sıra adayı Ereğlili Fehmi Nuhoğlu ise hamuru ve suyu ile yoğrulduğunu söylediği Ereğli’ye hizmet etmek istediğini ifade etti. Nuhoğlu, şunları kaydetti:
“Karadeniz Ereğli doğumluyum, 43 yaşımdayım. Jeoloji mühendisliğini bitirdim ve 18 yıldır şehrimizde esnaflık yapıyorum. Düşündüm ki; 43 yıldır bu toprakların hamuru ve suyu ile büyüdüm. Bu insanlara, bu topraklara bir şekilde hizmet etmek gerektiği kanaatine vardım. İşte bunun için teşkilatımla, dava arkadaşlarımla böyle bir karar verdim. Elimizden geldiğince, en iyi şekilde bu bölgeyi sorunları ile beraber savunmak için bu yola çıktım. Yöremizin halkından desteklerini bekliyorum.”  
Toplantıya, adayların aileleri de katıldı. Her iki adayın bebekleri, toplantının ilgi odağı oldu.   

 

MHP, EREĞLİLİ ADAYLARINI TANITTI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo