Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MHP, 3 GÜN KALA YÜRÜYÜŞE GEÇTİ

MHP, 3 GÜN KALA YÜRÜYÜŞE GEÇTİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, MHP teÅŸkilatınca yürüyüş gerçekleÅŸtirildi. Yürüyüşe katılan parti unsurları ve milletvekili adaylarına mehteranlar eÅŸlik etti.
Edinilen bilgiye göre, yürüyüş EreÄŸli Sahil Kafe önünde baÅŸladı. Kortejin ön sıralarında MHP Zonguldak Milletvekili Adayları Hamdi Ayan, Abdullah Bekar, Fehmi NuhoÄŸlu, Taner Kayı, Sebil Sümeyye Bıyıklı ile MHP Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Rahman Demirtürk ve Kdz. EreÄŸli Ãœlkü Ocakları BaÅŸkanı Murat TaÅŸkıran yürüdü. Onlara parti yöneticileri, kadın ve gençlik kolları ile çok sayıda vatandaÅŸ eÅŸlik etti. Çarşı merkezine kadar mehteran takımı ile seçim ÅŸarkıları ve sloganlarla gelen kalabalık, bir saat süren yürüyüşün ardından Abalı Sokak’ta miting düzenlendi
EREĞLİ HAK ETMEDİĞİ BİR YERDEDİR
Partinin ilçe başkanı Rahman Demirtürk, burada yaptığı konuşmada, seçimlerde canla başla çalıştıklarını söyledi, destek veren herkese teşekkür etti.
MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Hamdi Ayan ise partiyi bölmek isteyenlerin olduÄŸunu öne sürdü buna karşın ülkücü hareketin güçlendiÄŸini iddia etti. Ayan, “24 Haziran akÅŸamı bir sonuç tecelli edecek. Cenabı-ı Allah bu sonuçları ÅŸimdiden EreÄŸli’mize, Zonguldak’ımıza ve milletimize hayırlar getirmesini nasip eylesin. EreÄŸli potansiyelleri, kapasitesi açısından çok büyük bir ilçemiz olmasına raÄŸmen bugün hak etmediÄŸi bir yerdedir” dedi.
Konuşmanın ardından meşaleler yakıldı, havai fişekler atıldı. Kalabalık, mitingin sona ermesinin ardından dağıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo