Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

MEZARLIKLARDA MEVLİD OKUTULDU

MEZARLIKLARDA MEVLİD OKUTULDU

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediyesince geleneksel hale getirilen Şehir Mezarlığında Mevlid-i şerif programı, bayram arefesinde gerçekleştirildi.


Arefe gününde kabir ziyaretinde bulunan çok sayıda vatandaş, belediyenin düzenlediği Mevlid programında Kur’an-ı Kerim dinledi, dualar edildi. Belediye hocaları tarafından gerçekleştirilen mevlid programında vatandaşlara ayrıca şeker ve gül suyu dağıtıldı. 
Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi ve duaların edildiği programda ayrıca Kdz. Ereğli Belediyesi görevlilerinden İlahiyatçı Dr. Metin Avcı tarafından ‘Arefe gününün’ önemi ve anlamına ilişkin vatandaşlara bilgiler verildi. 
Program sonunda AK Parti Zonguldak önceki dönem Milletvekilleri Fazlı Erdoğan ve Faruk Çaturoğlu, bir selamlama konuşması yaparak vatandaşların Kurban Bayramlarını tebrik ettiler. 
“Sizlere hizmet etmekten mutluyum” 
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da, Kurban Bayramını tebrik ettiği konuşmasında şunları kaydetti:
 “Katılım gösteren, dualarıyla bizlerle birlikte olan siz güzel şehrimin güzel insanlarına teşekkür ediyorum. Sizlerden ayrıca bir istirhamım var. Lütfen bu bayram ve her bayram, mümkünse her gün mümkün olduğu kadar Şehit aileleri ve yakınlarını, gazilerimizi ve yakınlarını unutmayalım. Küçüklerimizi sevelim, büyüklerimizi ziyaret edip saygı gösterelim. Rabbim bu mezarlıkta yaptığınız duaları ve tüm dualarınızı kabul etsin” dedi. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo