Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Merih Şuğle Ortaokulu eğitime hazır

Merih Şuğle Ortaokulu eğitime hazır

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde yapımı tamamlanan Merih ÅžuÄŸle Ortaokulu’nun, 2018-2019 eÄŸitim öğretim yılında faaliyete baÅŸlayacağı bildirildi. 
Edinilen bilgiye göre, 24 dersliğiyle yüksek öğrenci kapasiteli Merih Şuğle Ortaokulu görsel sanatlar atölyesi, teknoloji ve tasarım atölyesi, bilişim teknolojileri sınıfı, fen laboratuvarı, zeka oyunları sınıfı, destek eğitim odası, çok amaçlı salonu ve kütüphanesinin yanı sıra özel oturma alanlarıyla donatılmış yemyeşil bahçesinde yer alan basketbol sahası, voleybol sahası, futbol sahası ve tenis kortuyla öğrencilerin her türlü ihtiyacını karşılamaya hazır durumda olduğu belirtildi.
Merhum Hakim Albay Tahsin ÅžuÄŸle adına daha önce yoÄŸun bakım ünitesi yaptıran hayırsever kardeÅŸler Ankara Ãœniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde görevli Doç. Dr. Mehmet Ali ÅžuÄŸle ve Avukat kardeÅŸi Havva Mehlika ÅžuÄŸle’nin annelerinin adını taşıyan Merih ÅžuÄŸle Ortaokulu, hedefleriyle de eÄŸitime büyük katkı saÄŸlayacağı ifade edildi. 
Ortaokul Müdürü Kadir Korkmaz, gazetecilere açıklamasında, ortaokulun fiziki ve sosyal alanları ile öğrencilere çok büyük değerler kazandıracağını öne sürerek şunları kaydetti:

“EÄŸitimin olmazsa olmazı akademik baÅŸarının yanı sıra öğrencilerin yeteneklerini ortaya koymalarına ve geliÅŸtirmelerine imkan saÄŸlayacak sosyal ve kültürel etkinlikleriyle, teknolojinin ışığında bilim çağını yakalayan robotik kodlama çalışmalarıyla, yabancı dil ağırlıklı eÄŸitimiyle Merih ÅžuÄŸle Ortaokulu, Kdz. EreÄŸli’de baÅŸlayan eÄŸitim yolculuÄŸunda her anlamda donanımlı, okuyan, araÅŸtıran, öğrenmeyi davranış haline getirmiÅŸ, güncel olanı takip eden, çaÄŸdaÅŸ, modern, farkındalığı yüksek, dünyada ve Türkiye’de tercih edilen bireyler yetiÅŸtirme hedefinde. Merih ÅžuÄŸle Ortaokulu, eksiksiz öğretmen kadrosu, çarpıcı eÄŸitim uygulamaları, özgün projeleri, zengin sosyal ve kültürel etkinlileriyle 2018-2019 EÄŸitim-Öğretim yılı için geri sayıma baÅŸladı. Kayıt ve nakiller baÅŸlamış olup, iÅŸ ve iÅŸlemler okul müdürlüğünce yapılmaktadır.”
Yapımı yaklaşık 4 milyon liraya mal olan Merih ÅžuÄŸle Ortaokulu Kırmacı Mahallesi Hasan Canver Caddesi, EreÄŸli Ä°lkokulu yanında bu yıl eÄŸitim-öğretime baÅŸlayacak. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
kızgın1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo