Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

RAFTİNG SEZONU AÇILDI!.

 RAFTİNG SEZONU AÇILDI!.

Türkiye’nin en önemli rafting parkuruna sahip Düzce’nin Cumayeri ilçesine baÄŸlı DokuzdeÄŸirmen parkurunun yer aldığı Melen Çayı’nda sezon açıldı. 

Rafting Düzce Ä°l Temsilcisi Birol Tepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Melen Çayı’nın debisinin istedikleri seviyeye ulaÅŸtığını belirterek, rafting sezonunu açtıklarını söyledi. 

Yeni sezonun raftingseverlere ve ilçede rafting iÅŸletmecilerine hayırlı olması temennisinde bulunan Tepe, "GeçtiÄŸimiz yıl 80 bin kiÅŸi ile Melen Çayı üzerinde rafting yaptık. Raftingin yanında trekking, kamp, zipline ve off-road sporları ile bölgemizde birçok misafir ağırladık. Artık Düzce’de, Cumayeri DokuzdeÄŸirmen köyü ile özdeÅŸleÅŸen rafting, turizminin yüzde 50-60 oranına tekabül ediyor. Bunun geri dönüşlerini güzel bir ÅŸekilde aldık." ÅŸeklinde konuÅŸtu. 

Bölgede kar olduÄŸunu anımsatan Tepe, "Biz de misafirlerimiz ile karda rafting yapacağız. Suyun seviyesi çok güzel. SaÄŸanak yağış da baÅŸladı. MuhteÅŸem bir keyif. Havanın soÄŸuÄŸuna aldırış etmiyoruz. Çünkü rafting, doÄŸaseverlerin tutkusu. Rafting, adrenalin, heyecan, aksiyon ve eÄŸlencenin bir araya gelmesi ile oluÅŸan keyifli bir spor. Åžimdi de arkadaÅŸlarımızla hep birlikte eÄŸleneceÄŸiz." ifadelerini kullandı. 

En keyifli raftingin kar ve saÄŸanak ile beraber yapıldığını dile getiren Tepe, "Åžu an hala kar var, saÄŸanak yağış da baÅŸladı. Bunun keyfi bambaÅŸka. Bir metre kar varken bile rafting yaptık. Ben tüm raftingseverleri kar yağışı ve saÄŸanak altında raftinge bekliyorum." deÄŸerlendirmesinde bulundu.

Daha sonra Tepe’nin rehberliÄŸini yaptığı grup, özel kıyafetlerini giyerek Melen Çayı’nda sezonunu ilk rafting turunu gerçekleÅŸtirdi. 

 
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo