Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Meclis’te, Halk Otobüslerine Zam Konusu Görüşüldü!

Meclis’te, Halk Otobüslerine Zam Konusu Görüşüldü!

Ereğli Belediye Meclisi 3 oturumunu tamamladı


Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 3. oturumu Başkanvekili Esra Alpago başkanlığında Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi.
Alpago, oturumu açmadan önce yaptığı konuşmasında dün Hakkari’de aralarında Zonguldaklı Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kurak’ın da bulunduğu 6 asker ve 2 korucunun şehit düşmesinden duyduğu üzüntüsünü belirtti, şehitlere Allah’tan rahmet diledi.
Gündem maddeleri sırasında ise Ereğli Belediyesi 2017 Mali Yılı Gelir Tarifesinde Değişiklik ve İlave Yapılmasına ait iki maddeden oluşan komisyon raporu görüşülerek karara bağlandı.
Maddelerden ilki olan ’Ereğli Belediyesi Özel Halk Otobüsleri yolcu taşıma ücret tarifesi şoför kartı biniş, öğrenci ücretinde değişiklik yapılması’ konusunda komisyonun mevcut halinde devam etmesi yönündeki kararı mecliste de oy birliği ile kabul edildi.

Diğer maddeler…
Mecliste ayrıca ’İlçenin çeşitli mahallerinde bulunan mülkiyeti belediyeye ait yoldan ihdas parsellerin satış veya takasının görüşülmesi’ konusu incelenmek üzere oy birliği ile imar komisyonuna havale edildi.
’Belediye 2018-2022 yıllarına ait 5 yıllık imar programı yapılmasına ait komisyon raporu; komisyondan geldiği haliyle oy birliği kabul edildi.
’Karadeniz Ereğli Belediyesi Tente ve Sundurmalar Hakkında Usul ve Esasları Uygulama Yönetmeliğine ait komisyon raporu, komisyondan geldiği haliyle oy birliği ile kabul edildi.
İlçenin Bağlık Mahallesi Lojmanlar Bölgesi Eğitim Tesis Alanında kalan 1490 ada, 9 parselin tapu devir talebine ait komisyon raporu, komisyondan geldiği haliyle oy birliği ile kabul edildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo