Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Mazbatayı aldı ziyaretlere başladı

Mazbatayı aldı ziyaretlere başladı

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde tek liste ile gerçekleÅŸtirilen AK Parti Ä°lçe Kongresi sonrası mazbatasını alan Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır’ın ziyaretler gerçekleÅŸtirdiÄŸi bildirildi.


Alınan bilgiye göre, EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret eden Çakır, ilçeye birlikte hizmet edileceÄŸini hatırlatarak şöyle dedi:
“Bundan sonraki süreçte tüm yönetim kurulu üyelerimiz ve teÅŸkilatımızın tüm mensupları ile birlikte ele ele, yan yana beraber EreÄŸlimize hizmet edeceÄŸiz. Bizler her zaman destekçiniziz, sizlerin yanındayız. Ä°nÅŸallah EreÄŸlimize daha güzel günleri hep birlikte inÅŸa ederiz. Bize zaman ayırdığınız için teÅŸekkür ediyorum.”
Uysal ise ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti belirterek, “önümüzdeki günler çok daha güzel olacak. Ä°nÅŸallah hep beraber kardeÅŸlik ve birlik beraberlik içinde 2019 yılındaki seçimleri de baÅŸarılı bir ÅŸekilde bitireceÄŸiz” diye konuÅŸtu.
Ziyaretler sürdü…
Öte yandan, Çakır ve oluÅŸturulan yeni yönetim, ilk ziyaretlerini EreÄŸli Kaymakam Vekili aynı zamanda Alaplı Kaymakamı Saim EskioÄŸlu ve ardından Ä°lçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük’ü de ziyaret ettiler. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo