Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

MAYIS MECLİSİ TOPLANACAK

MAYIS MECLİSİ TOPLANACAK

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediyesi’nce, Hüseyin Uysal başkanlığındaki Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın gerçekleştirileceği bildirildi.


Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamada; Meclis’in Çarşamba günü (2 Mayıs) saat 10.00’da Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacağı belirtildi.

KREDİ ve YETKİ İSTENECEK
Öte yandan, alınan bilgiye göre; karara bağlanacak 10 gündem maddesi meclis üyelerine sunulacak.
Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın ‘vizyon projeleri’ arasında gösterilen Kent Meydanı ve Yeraltı Otopark Binası Yapımına ilişkin ‘kredi alınması’ gündem maddesi oylanacak.
Dikkat çeken diğer gündem maddesinde ise belediye ile Karadeniz Bölge Komutanlığı arasında imzalanacak Kaletepe Protokolü için belediye başkanına yetki verilmesi görüşülecek.

BU ve DİĞER GÜNDEM MADDELERİ ŞÖYLE:

1. Belediyemiz 2017 mali yılı Kesin Hesabı ve Yönetim Dönemi Hesabı ile Taşınır Mal Kesin Hesabı ve Yönetim Dönemi Hesabının görüşülmesi.
 

2. Kdz. Ereğli Kent Meydanı ve Yeraltı Otopark Binası Yapımı (1.Etap) için İller Bankasından Kredi alınmasının görüşülmesi.

 

3. İlçenin Akarca Mahallesi ada 496, parsel 24’de kayıtlı taşınmazın tahsis işleminin görüşülmesi.

 

4. Resmi kurumların imar plan tadilat taleplerine ait komisyon raporunun görüşülmesi.

 

5. İlçenin çeşitli mahallelerinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait yoldan ihdas parsellerin satış veya takasına ait komisyon raporunun görüşülmesi.

 

6. Belediyemiz ile Karadeniz Bölge Komutanlığı arasında imzalanacak olan Kaletepe Protokolü için Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.

 

7. Memur kadrolarında derece değişikliği yapılmasının görüşülmesi.  

 

8. Resmi kurumlara ait imar plan tadilat taleplerinin görüşülmesi.

 

9. Şahıslara ait imar plan tadilat taleplerinin görüşülmesi.

 

10. İlçenin çeşitli mahallelerinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait yoldan ihdas parsellerin satış veya takasının görüşülmesi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
şaşkın1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo