Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SORUNLAR MASAYA YATIRILDI

 SORUNLAR MASAYA YATIRILDI

Uzunmehmet, Kestaneci ve Topçalı Mahallelerinde hafta sonu halkı dinleyen, dünde daire müdürleriyle birlikte kendisine iletilen sorunları yerinde gören Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, akşam saatlerinde de başkan yardımcıları ve sorunları çözecek olan ilgili birimlerin daire müdürleriyle toplantı yaptı.

Daha önce ziyaret edilen mahallelerde olduğu gibi bu üç mahallenin de sorunlarının çözümü için düğmeye basıldı. Başkan Uysal mahalle gezilerine Cumartesi günü Kırmacı, Kışla ve Elmatepe ile devam edecek.

Başkan Uysal, hafta sonu incelemelerde bulunduğu ve halkın sorunlarını dinlediği Uzunmehmet, Kestaneci ve Topçalı mahallelerine üç günlük aranın ardından dün bir kez daha giderek daire müdürleriyle birlikte sorunları yerinde görmüştü.

BaÅŸkan Uysal, dün akÅŸam saatlerinde de Belediye BaÅŸkan Yardımcıları Esra Alpago ve Nazım ErdoÄŸan ve mahalle gezilerine bizzat katılan Fen Ä°ÅŸleri Müdürü Selda Sayan, Su ve Kanalizasyon Ä°ÅŸleri Müdürü Deniz Koca ve Ä°mar ve Åžehircilik Müdürü Gökçen Karaaslan’ın yanı sıra not alınan sorunları ilgilendiren daire müdürlerinin de katılımıyla bir toplantı yaptı.

Başkan Uysal söz konusu mahallelerdeki incelemeler sırasında çekilen görüntü ve fotoğrafları başkan yardımcıları ve ilgili birim amirleriyle değerlendirerek kısa ve orta vadede yapılacak olanlar ve yapılması gerekenler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Bu arada Uysal geçtiÄŸimiz günlerde Çayırlı’da meydana gelen heyelanın yaÅŸandığı bölgeye giderek Ä°l Genel Meclisi Ãœyesi Ali Tarakçı ve Muhtarlar DerneÄŸi BaÅŸkanı Şükrü Kılıç ile birlikte incelemelerde bulundu ve buradaki izlenimlerini de toplantıda paylaÅŸtı.

BaÅŸkan Uysal, “Mahallelerimiz bizim için önemli. Fırsat buldukça mahallerimize giderek sorunları yerinde görüyoruz. Gerek muhtarlarımız gerekse mahallede yaÅŸayan vatandaÅŸlarımızın tüm sorunlarına çözüm üretme çabası içindeyiz. Bu anlamda bugüne kadar ziyaret ettiÄŸimiz mahallelerle son olarak ziyaret ettiÄŸimiz Uzunmehmet, Kestaneci ve Topçalı mahallerimizde de gereken çalışmaları yapacağız. Mahalle ziyaretlerimiz hafta sonunda Kırmacı, Kışla ve Elmatepe ile ziyaret edecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo