Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MAHALLE ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

MAHALLE ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Geçtiğimiz hafta sonunda Köseler, Süleymanlar, Kırmacı ve Balı mahallerini ziyaret eden ve burada mahalle muhtarları ve halkın sorunlarını dinleyen Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, aynı mahallelere daire müdürleriyle bir kez daha giderek sorunları yerinde gördü.

KÖSELER MAHALLESÄ°’NE ÇEÅžME VE ALT YAPI

Başkan Uysal, hafta içindeki mahalle mesaisine Köseler Mahallesi ile başladı. Muhtar Saip Erarslan ile birlikte hafta sonu kendisine aktarılan talep ve istekleri yerinde görerek inceleyen Başkan Uysal, mahallede bulunan çeşmeye ulaşım ve çevre düzenlemesine yönelik incelemesinde gerekenin yapılabilmesi konusunda çalışmalara başlanacağını söyledi. Başkan Uysal mevcut çeşmenin yerinde kalması halinde ulaşımı rahatlatmanın yanında farklı alternatifleri düşüneceklerini söyledi.

FUTBOL SAHASI ÇİM YAPILSIN TALİMATI

Başkan Uysal, mahalledeki Fen ve Su İşlerini ilgilendiren talepler konusunda da gerekenlerin yapılması talimatını verirken, mahalledeki zemini çakıl olan futbol sahanını da çimlendirilmesi konusunda çalışma yapılması talimatını verdi.

SÃœLEYMANLAR MAHALLESÄ°’NDEN PAZAR Ä°STEĞİ

Süleymanlar Mahallesi’ni Muhtar Hüseyin Soyarslan ile birlikte gezen BaÅŸkan Uysal, hafta sonu ziyaretinde mahallelilerin ısrarla istediÄŸi Pazar konusunda incelemelerde bulundu. BaÅŸkan Uysal, M.Ali ve Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi civarında Cumartesi Pazarı kurulabilmesi için ön inceleme yaparken ilgili müdürlere bölgeye Pazar kurulması için çalışma yapmaları talimatı verdi.

KIRMACI MAHALLESÄ°’NE OYUN ALANI DÃœZENLEMESÄ°

Başkan Uysal Kırmacı mahallesinde de Muhtar Hazım Seviç ile birlikte mahalleyi gezdi. Mahalle de bulunan oyun alanı zeminin de düzenleme talebinin yanı sıra çocuk parkı zeminin düzenlenmesi, mahallede bulunan bazı giderlerle ilgili olumsuzlukların giderilmesi konusunda çözümler üreten Başkan Uysal, gezi sırasında mahalle halkı ile bir süre sohbet etti.

BALI’DA KÖPRÃœ YAPILACAK, MAHALLE KONAGI ÇALIÅžMASI

Gün içinde son olarak Balı Mahallesi’ne giden burada Mahalle Muhtarı Hüseyin Yılmaz ile bir süre görüşen BaÅŸkan Uysal burada da futbol sahası ve çevresinin düzenlenmesi, eskiden okul binası olarak kullanılan binanın mahalle konağına dönüştürülmesi ve mahalleye giden köprünün geniÅŸlemesi için çalışmalara baÅŸlanacağını söyledi.

YARIN BELEN, KOCAALÄ°, UZUN ÇAYIR VE SARIKORKMAZ’DA

KöseaÄŸzı mevkiine inen BaÅŸkan Uysal, KöseaÄŸzı Plajı’nda da yapılabilecekler konusunda fikir alışveriÅŸinde bulundu. BaÅŸkan Uysal mahalle gezileri kapsamında yarın Kocaali, Belen Yeni Mahalle. Uzunçayır ve Sarıkorkmaz Mahalleleri’ni gezecek. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo