Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Madenoğlu ve Uysal’ı ziyaret ettiler

MadenoÄŸlu ve Uysal’ı ziyaret ettiler

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Sertan Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri Kdz. EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu ile Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.


Kdz. EreÄŸli TSO BaÅŸkanı Sertan Yalçın ilk olarak Kaymakam Nazım MadenoÄŸlu’nu ziyaret etti. Ziyarette BaÅŸkan Yardımcıları Mehmet Çivici ve Abdülkadir Çınar ile yönetim kurulu üyeleri Mehmet Remzi Alim, Sibel Demirçin, Aynur CoÅŸkun ve Hasan Yavuz yer aldı.
Kdz. EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu, kısa süre önce hayatını kaybeden Kdz. EreÄŸli TSO BaÅŸkanı YaÅŸar Tetiker’e Allah’tan rahmet, tüm TSO camiasına da baÅŸsaÄŸlığı diledi. MadenoÄŸlu konuÅŸmasında göreve yeni gelen TSO BaÅŸkanı Sertan Yalçın ve yönetim kurulu üyelerine de baÅŸarılar diledi.
TSO BaÅŸkanı Yalçın ile beraberindeki yöneticiler daha sonra Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti. BaÅŸkan Uysal, EreÄŸli TSO yönetimi ile hep uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek bundan sonrada EreÄŸli için birlikte güzel iÅŸler yapmayı sürdüreceklerini söyledi. Uysal BaÅŸkan Yalçın ile yönetim kurulu üyelerine görevlerinde baÅŸarılar diledi.
Kdz. Ereğli TSO Başkanı Sertan Yalçın ise Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal talepleri üzerine çarşı esnafının daha fazla müşteri kazanması için otoparkları ücretsiz yapılmasını sağlamasından dolayı teşekkür etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük12
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo