Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

LÖSEV’den Uysal’a teşekkür

LÖSEV’den Uysal’a teÅŸekkür

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ı, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) kurucusu ve Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Dr. Ãœstün Ezer ile Dr. Mehmet Öztürk ve LÖSEV Zonguldak Ä°l BaÅŸkanı Tarkan Adik’in ziyaret ettiÄŸi bildirildi.


EreÄŸli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, LÖSEV’i kuran Nobel ödüllü Dr. Ãœstün Ezer, BaÅŸkan Uysal’ın LÖSEV’e ilçede yer tahsis ederek bir bina kazandıracaklarından dolayı çok mutlu olduÄŸunu ifade ederek, verdiÄŸi destekten ve gösterilen hassasiyetten dolayı LÖSEV yönetimi adına teÅŸekkür etti.
Ãœlke genelinde yerel yönetimlerin bu hastalıkla ilgili mücadeledeki önemine dikkat çeken Dr. Ezer, bu konuda Belediyesi BaÅŸkanı Uysal’ı örnek göstererek, bu hastalıkla mücadele eden ailelere verilecek ekonomik ve sosyal desteÄŸin önemini vurguladı. 

Uysal: Açılışını birlikte yapacağız
BaÅŸkan Uysal’da belediye olarak ilçedeki kamusal kuruluÅŸlara destek verdiklerini hatırlatarak konuya iliÅŸkin ÅŸu ifadeleri kullandı:
Bu hastalıkla ilgili yıllardır mücadele veren LÖSEV’in yaptığı çalışmaları dikkatle izliyoruz. ’Bizim de kamuya ve halka hizmet eden kuruluÅŸlara destek olmamız lazım’ dedik. Bu baÄŸlamda ilçemizde Kızılay’a, YeÅŸilay’a, muharip gazilerimize, muhtarlarımıza belediyemize ait binaları tahsis ederek, halka daha iyi hizmet etmesini amaçladık. LÖSEV’e de sahil kesiminde yapmayı planladığımız sosyal tesis binasının projesi hazır. Ä°nÅŸallah en kısa sürede inÅŸaatı baÅŸlayacak. Bitince de açılışını yine hep birlikte yapacağız.
Ä°lçemizde de LÖSEV konusunda çalışmalarından dolayı Zonguldak Ä°l BaÅŸkanı Tarkan Adik’in de her zaman yanındayız. Bu hastalıkla mücadele eden ailelerin yanında olmak ve destek olmak lazım. Ãœlke genelinde olduÄŸu gibi ilçemizde de bu hastalıkla ilgili mücadele LÖSEV sayesinde aşılmaya baÅŸlandı.”
BaÅŸkan Uysal’a verdiÄŸi destekten dolayı LÖSEV BaÅŸkanı Dr. Ezer bir yaÅŸam sertifikası verirken, ziyaret toplu hatıra fotoÄŸrafı çekimiyle sona erdi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo