Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

LÖSEMİ AİLELERİNE 152 KOLİ

LÖSEMİ AİLELERİNE 152 KOLİ

Karadeniz Ereğli’de bilardocu bazı sporcuların, lösemili çocuğu bulunan ailelere gıda yardımında bulundukları bildirildi.


Edinilen bilgiye göre, Bilardo Organizasyonları Komite BaÅŸkanı Tahir YurtoÄŸlu, çoÄŸunluÄŸu sporculardan saÄŸlana 152 adet gıda kolisinin Ereylin AlışveriÅŸ Merkezi önündeki teslimi sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçedeki bilardocular olarak Ramazan Ayı yardım turnuvasını geleneksel hale getirdiklerini söyledi. Deniz Bilardo Salonu’nda düzenlenen turnuvada bu yıl yapılacak yardım için LÖSEV Vakfı’nı seçtiklerini belirten YutoÄŸlu, şöyle dedi:
“Bunu bir sosyal sorumluluk projesi olarak benimsedik. GeçtiÄŸimiz yılki turnuvamızda bilardocu arkadaÅŸlarımızın katkılarıyla alınan 120 koli ihtiyaç sahibi çocukların ailelerine bağışlanmıştı. Yine geçtiÄŸimiz kış ayları öncesi de çocuklar için bot ve mont temini amacıyla bir turnuva düzenlemiÅŸ ve 120 çocuÄŸumuzu giydirmiÅŸtik. Bugün de 122’si sporcularımızdan olmak üzere hayırsever bazı vatandaÅŸlarımızın da katkısıyla 152 koli gıda yardımını LÖSEV’e teslim ediyoruz.
Hayırlı bir bağışta bulunduÄŸumuzu ve güzel yerlere gideceÄŸini düşünüyoruz. Ä°nsanların da bu sorumlulukla hareket etmesini istiyoruz. Biz, bize düşen vazifeyi yerine getiriyoruz. Bilardo camiamızdan belki Türkiye Åžampiyonu çıkmayacak ama benim için camiamızdaki her arkadaşım birer ÅŸampiyondur. Bugün, yapılanla bunu da gösterdiler. Ä°nÅŸallah devamı gelir, her yıl düzenli ÅŸekilde bir yerlere bağışlarız.”

GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONLARI
LÖSEV Zonguldak Ä°l Temsilcisi Tarkan Atik de, bu yıl LÖSEV’in 20. Yılını kutladıklarını hatırlattığı sözlerinde ÅŸunları kaydetti:
“Aynı zamanda Uluslararası Lösemili çocuklar Haftası’na kutluyoruz. EreÄŸli’de de 29 Mayıs Salı günü etkinliklerimiz olacak. Saat 14.00’de Çınaraltı’ndan baÅŸlayacak olan büyük organizasyonumuza Zonguldak ve çevre illerdeki Lösemili çocuklarımız da katılacak. Etkinliklerin ardından ise EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası’nın desteÄŸi ile bir de iftar düzenleyeceÄŸiz. Bu kampanya da o kadar güzel denk geldi ki, gıda kolilerimizi iftarın ardından ailelerimize teslim edeceÄŸiz. Ä°nanılmaz güzel oldu. Ailelerimizin evlerine bir nebze de olsun nefes aldırdılar. Bütün bilardo camiasındaki arkadaÅŸlarımıza can-ı gönülden teÅŸekkür ediyorum. Yüreklerine saÄŸlık. Onların her biri gönüllerin ÅŸampiyonudur. Salı günü gerçekleÅŸtireceÄŸimiz yürüyüşe de bilardo camiamızla birlikte EreÄŸli halkını davet ediyorum.”
Ereylin AVM’deki Migros’ta hazırlanan ve Atik tarafından teslim alınan 152 koli Ramazan gıda kolisi, yine bilardocular tarafından taşınarak Tim’s Ajans’ın temin ettiÄŸi aracına yüklendi. Kolilerin teslimi sırasında MÄ°GROS Karadeniz EreÄŸli Åžubeleri Müdürü Hakan Karadeniz, bilardocular ile LÖSEV üyeleri de hazır bulundu.

 

LÖSEMİ AİLELERİNE 152 KOLİ

Karadeniz Ereğli’de bilardocu bazı sporcuların, lösemili çocuğu bulunan ailelere gıda yardımında bulundukları bildirildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo