Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kuyumcu Soygunu... Vurdu Kaçtı!..

Kuyumcu Soygunu... Vurdu Kaçtı!..

Kuyumcuyu yaralayan soyguncu kaçtı!!!


Düzce’de bir pasaj içerisindeki kuyumcuya giren soyguncu, karşı koyan iÅŸ yeri sahibini ayağından silahla vurup kaçtı. 
Olay, Cedidiye Mahallesi Hasan Efendi Sokak Ä°stanbul Caddesi üzerinde bulunan pasajdaki bir kuyumcuda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Åžaban Kahriman’a ait kuyumcuya gelen silahlı ve yüzü maskeli kiÅŸi kuyumcuyu soymak istedi. Ä°ÅŸyeri sahibi soyguncunun üzerine yürüyünce boÄŸuÅŸma yaÅŸandı. Soyguncu, Kahriman’ı silahla bacağından vurup, tabancanın kabzası ile de kafasından yaraladı. Daha sonra kaçmaya baÅŸlayan ÅŸahıs, kayarak elindeki çantayı düşürdü. Soyguncu çantayı bırakarak kaçarken, çevre esnafın yardımına koÅŸtuÄŸu Åžaban Kahriman olay yerine çaÄŸrılan ambulansla Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. 
Olay yerine gelen Düzce Ä°l Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, olay hakkında polis ekiplerinden bilgi aldı. Deniz, “giriÅŸimde kalmış anlaşılan, tam netice alınamamış. Yaralanma olayı var. EÅŸkal belirlendi, takip ediyoruz. Ä°nÅŸallah en kısa sürede yakalayacağız” dedi.
Soyguncunun saldırısına uÄŸrayan Åžaban Kahriman’ın saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸu öğrenilirken, polis olayla ilgili geniÅŸ çaplı inceleme baÅŸlattı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo