Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Küçük kızın ablasına çizdiği mutluluk resmi yarım kaldı

Küçük kızın ablasına çizdiği mutluluk resmi yarım kaldı

Zonguldak’ta 23 Eylül günü düğün çıkışı otomobilin çarptığı 18 yaşındaki Aybüke Kulaksız, 2 günlük yaÅŸam savaşını kaybetti.


Genç kızın kardeşi Şevval ise ablasına sarılmasının resmini çizip çiçekler ve kalple süsledi. Küçük kızın tabutun üzerine koyduğu resim ise yürekleri dağladı.
Kent merkezinde yaÅŸayan 18 yaşındaki Aybüke Kulaksız’a 23 Eylül günü düğün çıkışı Milli Egemenlik Caddesi üzerinde yolun karşısına geçmek isterken Hasan K.’nın idaresindeki otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan genç kız, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. BEÃœ SaÄŸlık Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezine sevk edilen Kulaksız, doktorların tüm çabasına raÄŸmen 2 günlük yaÅŸam savaşını kaybetti. Hayatını kaybeden Aybüke Kulaksız’ın cenazesi bugün hastane morgundan alınarak Hz. Ali Camii’ne getirildi.

Ablasına sarıldığı resmi çizip tabutuna bıraktı
Gençlik Spor Ä°l Müdürlüğünde saha görevlisi olarak çalışan 5 çocuk babası Birol Kulaksız ise kızının cenaze töreninde güçlükle ayakta durabildi. Lise 4. sınıf öğrencisi olan Aybüke’nin tabutuna gelinlik konuldu. Aybüke’nin 8 yaşındaki kız kardeÅŸi Åževval ise ablasına çizdiÄŸi resmi tabutun üzerine koydu. Ablası Aybüke’ye sarıldığını anlatan resmi çiçek ve kalplerle süsleyen küçük Åževval, “Seni hiç unutmayacağız”, “Canımız bizim” yazdı. Küçük kızın tabutun üzerine bıraktığı resim ise cenazeye katılanları gözyaÅŸlarına boÄŸdu.
Genç kızın cenazesi ise öğlen namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kaza sonrası polise teslim olan sürücü Hasan K. ise sevk edildiği nöbetçi mahkemece serbest bırakıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün7
gülücük5
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Onur dülger

26 Eylül 2017 - 21:36

Sen 120 km hızla gelıyosan o yolda yavaş gelsen belkı kardeşimiz kurtulur Allah\'ından bul tez zamanda

Yorum Yazın

Canlı Radyo