Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KUAFÖR OKAN, UZMAN GETİRTİYOR

KUAFÖR OKAN, UZMAN GETİRTİYOR

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesine Kuaför Okan isimli kuaför firmasının davetlisi olarak ilçeye davet edilen cilt bakım uzmanının, leke ve sivilce tedavisi ile kırışıklık açıcı uygulama yapacağı bildirildi.


Alınan bilgiye göre, ilçedeki kadınların uÄŸrak mekanlarından Meydanbaşı Caddesi’ndeki Kuaför Okan’ın, müşterileri için ÅŸehirdışından uzman getirteceÄŸi belirtildi. Nurederm firmasının tedavi amaçlı da kullanılabilen dermatolog onaylı ürünlerinin kullanılacağı, ürünlerin yüzde yüz bitkisel olduÄŸu kaydedildi. Genosys ve Mesosys ürünlerinin çok iyi nemlendirici görevi de gördüğü ifade edildi.
Öte yandan leke tedavisi, kırışıklık açıcı ve sivilce-akne tedavisinde kullanılan diğer ürünlerin, kadınlara tanıtılacağı duyuruldu. Seanslar sırasında Balkabağı Peeling C vitamini ve altın maske kullanılacağı, hücre yenilemesi sağlayan altın maske ve oksijen maskesi ile de gözeneklerin sıkılaştırılarak cilde canlılık ve aydınlık katılacağı öne sürüldü.
Ücretsiz etkinliğin 12 Mart Pazartesi günü Kuaför Okan Salonda gerçekleştirileceği kaydedilirken detaylı bilgi edinmek isteyenlerin ise 323 10 33 numaralı telefonu aramaları istendi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo