Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KONSEY, BAŞKANINI SEÇTİ

KONSEY, BAŞKANINI SEÇTİ

Karadeniz Ereğli Kent Konseyi’nin olağanüstü seçimli genel kurulu gerçekleştirildi.


Alınan bilgiye göre, genel kurulda baÅŸkanlık için Yusuf KaraoÄŸlu ve Serdar Özbek yarıştı. Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda gerçekleÅŸtirilen kurulda Divan Heyeti BaÅŸkanlığına Hikmet Tezel’in, üyeliklere ise Şükrü Kılıç ve Dilek YaÄŸmur seçildi. Saygı duruÅŸunda bulunuldu ve Ä°stiklal Marşı söylendi.
Aday Yusuf KaraoÄŸlu, kurulun açılış konuÅŸmasında, Kent Konseyi’ne kurumsal kimlik kazandıracaklarını söyledi. Ardından KaraoÄŸlu, faaliyet raporu ile gelir gider tablolarını okudu.
Seçime geçilmeden önce Başkan adaları Yusuf Karaoğlu ve Serdar Özbek, söz aldılar. Her iki aday kazandıkları takdirde yeni dönemde gerçekleştirmek istedikleri çalışmaları aktardılar.

 

SEÇİMLERE GEÇİLDİ
Serdar Özbek’in listesi okunduÄŸu sırada yönetim kurulu asil üyeliklerde bulunan Bahattin Åženay’ın kendi isteÄŸi ile listeden çıkmak istemesi ile yedek üyelerin ilk sırasında yer alan Necati Günay, asil üyeliÄŸe dahil edildi. Öte yandan yedeklerde yer alan Necati Bakan’da listeden adının çıkarılmasını istedi.
Böylece Özbek’in yönetim kurulu asil listesinde Yusuf Arslan, Mehmet Morcu, Mehmet TaÅŸtan, Bahadır Kasap, Åžaban Çetinkaya, Halime Çetin, Naim Kaya, Mustafa Timur, Zeki Mısırlı, Ä°brahim Necati Günay yer aldı.

KARAOÄžLU'NUN LÄ°STESÄ°:
Yusuf KaraoÄŸlu’nun yönetim kurulu asil listesinde ise Celal Yıldız, Ahmet Özer, Åžener Mısırlı, Zafer Yalman, Nevzat OÄŸuz, Gürdal Özçakır, Ä°brahim Necati Günay, Adem Acar, Birkan Demirel, Ä°lknur Güneri Tekin, Muhammet BaÅŸkan yer aldı.

KAZANAN KARAOÄžLU OLDU
Ardından oylamaya geçildi. Genel Kurula 108 delegenin davet edildiÄŸi bildirildi. BaÅŸkanlık için yarışa adaylardan Yusuf KaraoÄŸlu 62, Serdar Özbek ise 22 oy aldı. Seçimi kazanan Karaolu’nun listesi oldu.

KADIN MECLÄ°SÄ°:
Genel kurulda Kent Konseyi Kadın Meclisi seçimi de gerçekleÅŸtirildi. Feride Acur’un baÅŸkanlığını üstlendiÄŸi Kent Konseyi Kadın Meclisi listesinde ise ÅŸu isimler yer aldı:
Kader Taşdüzer, Zeynep Yüksel Ünal, Dilek Aslantaş, Serpil Özsoy, Gönül Tekce, Nilüfer Aşkın, Dilek Yağmur, Hülya Ünver, Havva Çiçek, Ayfer Ulu, Halime Çetin, Gizem Dinçel, Seda Kar.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
şaşkın1
gülücük0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Muhammet LikoÄŸlu

31 Mart 2018 - 22:02

Şimdi oldu hayırlı olsun bu konuda büyük özveri ve emeği olan Mustafa Özkan'a teşekkür ederim..

Yorum Yazın

Canlı Radyo