Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kışla-Kepez Hattında Çevre Düzenlemesi

Kışla-Kepez Hattında Çevre Düzenlemesi

Kışla-Kepez karayolunun ışıklandırma çalışmalarının ardından Karadeniz Ereğli Belediyesi ekiplerince çevre düzenleme çalışması da başlatıldı.

Yapımı tamamlanan Kışla-Devrek Yol Ayrımı ve Devrek Yol Ayrımı -Kepez yolu güzergâhında yapılan çalışmalar süresince, söz konusu güzergâhta gerekli alt yapı çalışmalarını yapan ve çalışma süresince karayollarını,  gerektiÄŸinde araç ve personelle destekleyen Kdz. EreÄŸli Belediyesi, yol çalışmalarının bitmesiyle birlikte yol üzerindeki çevre düzenleme çalışmalarına baÅŸladı.

Kdz. EreÄŸli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nce yapılan çalışmanın ilk etabı, Potbaşı Mevkii’nden Devrek Yol Ayrımı köprülü kavÅŸağına kadar olan alanı kapsıyor.

Söz konusu alan da, 600 ton toprak kullanacak ekipler, orta orta kaldırım ve yan bantlarda toprak sermenin ardından çalışmalarını çimlendirme, çiçeklendirme ve ağaçlandırma ile tamamlayacak.

Ä°lk etap çalışmasının bitirilmesinin ardından ikinci etap çalışma, YeÅŸiltepe –Kepez istikametinde yapılacak.

Öte yandan Park Bahçeler Müdürlüğü, Uzun Mehmet Mahallesi’ndeki park yapımı ile çevre düzenleme çalışmasının sürdürdüğünü bildirildi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo