Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KENT KONSEYİ SEÇİME GİDİYOR

KENT KONSEYİ SEÇİME GİDİYOR

Karadeniz Ereğli Kent Konseyi Başkan Vekili Yusuf Karaoğlu, olağanüstü seçimli genel kurulun gerçekleştirileceğini bildirdi.


KaraoÄŸlu, açıklamasında, tarafından ilçedeki sivil toplum kuruluÅŸlarına gönderilen davetiyede, Kent Konseyi yönergesinin 6’ncı maddesine dayanılarak 31 Mart 2018 Cumartesi günü saat 14.00’de Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda EreÄŸli Kent Konseyi’nin olaÄŸanüstü seçimli genel kurulunun yapılacağını duyurdu.
Yeterli çoÄŸunluÄŸun saÄŸlanamaması durumda genel kurulun 7 Nisan 2018’de aynı yer ve saatte tekrarlanacağı belirtilen davetiyede, ÅŸu bilgiler yer aldı:
"Karadeniz EreÄŸli Kent Konseyi olaÄŸan üstü seçimli genel kurul ve konseyde kurumunuzu yerel seçimlere kadar temsil etmesi amacı ile tarafınızdan bir temsilci yetkilendirmenizi ve konseyimize yazılı olarak bildirmenizi önemle rica eder, çalışmalarınızda baÅŸarırlar dileriz. Yeterli çoÄŸunluk saÄŸlanmaması durumunda genel kurulumuz 7 Nisan 2018 saat 14.00’a ertelenecektir. Yetkilendirme Belgesi ve Kimlik bilgilerinin belirtilmesi ve 25 Mart 2018 tarihine kadar Kent Konseyi Sekretaryası’na teslim edilmesi önemle rica olunur.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın2
gülücük1
kızgın1
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo