Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Keleş ve Şahin… Ekonomi üzerine…

Keleş ve Şahin… Ekonomi üzerine…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Yeminli Mali Müşavir (YMM) Erol Şahin ile ilçe ekonomisi üzerinde istişarelerde bulunduğunu bildirdi.
Edinilen bilgiye göre Şahin, bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte TSO makamda görüştüğü Keleş’e, yeni görevlerinde başarılar dilemek amacıyla ziyaret gerçekleştirdiğini belirterek, kendileri ile hem siyasi hem de ekonomik konular üzerinde görüş alışverişinde bulunduğunu ifade etti.
AK Parti’den Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı için aday adaylığı düşüncesi olduğunu ve bu konuda STK temsilcileri ile görüşüp onların fikirlerini aldığını dile getiren Şahin, Ereğli’nin menfaatleri için her türlü görevi yapmaya hazır olduğunu vurguladı. 
Keleş ise Şahin’e çıktığı yolda başarılar dileyerek, “Erol Şahin, bölgemizin tek Yeminli Mali Müşaviri ve ekonomik konular üzerinde uzman bir arkadaşımız. Kendisi ile ilçenin ekonomik meseleleri üzerinde görüş alış verişinde bulunduk. Ayrıca siyasi açıdan çıktığı yolda kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
şaşkın1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo