Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Keleş resmen açıkladı: Bende varım

Keleş resmen açıkladı: Bende varım

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, Kasım’da yapılması öngörülen Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Organ Seçimlerine adaylığını açıklayan KeleÅŸsan Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Arslan KeleÅŸ, “Gelenekten geleceÄŸe Büyük EreÄŸli” sloganı ile yola çıktıklarını bildirdi.


KeleÅŸ, yol arkadaÅŸları ile birlikte KeleÅŸler Otel’de düzenlenen toplantıda yaptığı konuÅŸmada, seçimleri kazanmaları durumunda ilçeyi, Batı Karadeniz’in bölgesel gücü haline getirmek istediklerini söyledi.
Åžehirdeki yatırımcı iÅŸadamları olarak, ilçenin varlıklarına sahip çıkacaklarını öre süren KeleÅŸ, “gelecek nesiller için daha güçlü bir EreÄŸli’yi hedeflemek zorundayız. EreÄŸili’nin bu hedeflerine doÄŸru yol alabilmesi ancak hep birlikte atacağımız adımlara baÄŸlıdır. ’Gelenekten geleceÄŸe büyük EreÄŸli’ olarak belirlediÄŸimiz sloganın önemli bir anlamı var. Bu slogan, geçmiÅŸte bu ÅŸehre yatırım yapmış, bugün yatırım yapan ve gelecekte yatırım yapmayı planlayan herkesi kucaklayan yönetim anlayışımızı ifade etmektedir” diye konuÅŸtu.
Keleş, hazırladıkları proje ve yönetim stratejilerini, ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşacaklarını sözlerine ekledi.

Erdem, KeleÅŸ ile birlikte!
Arslan KeleÅŸ’e destek veren sürpriz isimlerden 2013 yılı ETSO seçimlerinde rakibi Ä°rfan Erdem de, toplantıda KeleÅŸ’ten önce yaptığı konuÅŸmada, mevcut ETSO yönetimi tenkit etmek istemediÄŸini ancak onları baÅŸarılı bulmadığını söyledi. Ä°lçenin kaybedeceÄŸi hiçbir yılı olmadığını dile getiren Erdem, “kimseyi tenkit etmek istemiyorum. ArkadaÅŸların kapasitesi bu olabilir. Bu kapasiteyi fazla zorlamadıkları için EreÄŸli bir yere gidemedi. Åžimdi EreÄŸli’ni bundan sonraki 5 yılını çaldırmak istemiyorsanız bu yönetimi deÄŸiÅŸtirmek zorundasınız” dedi.

Erdem: Şahısların Ereğlisi olmaz, Ereğlililerin Ereğlisi olur
Oda’da hiçbir göreve talip olmadığını anlatan Erdem, ÅŸu sözlerle konuÅŸtu:
“Ben Ä°rfan Erdem olarak aday deÄŸilim. Geçen seçimde de aday deÄŸildim kimseyi inandıramadım. Genç, yeni nesilleri getirmek lazım. Biz vizyonumuzu tamamladık. Yaşımız artık bu gibi sivil toplum örgütlerinde baÅŸkanlık yapmaya müsait deÄŸil.
Åžahısların EreÄŸlisi olmaz, EreÄŸlililerin EreÄŸlisi olur. Ä°nsan nerede karnını doyuruyorsa nerede ekmek parasını kazanıyorsa vatanı orasıdır. Ben hayatım botunca ne kazandıysam EreÄŸli’ye harcadım. Vizyonunuz olması lazım. EreÄŸli’yi vilayet yapmamız lazım. Bunun içinde sizin içinizden genç arkadaÅŸların buralarda görev almaları lazım.”

Öte yandan, salonda bulunan Arslan KeleÅŸ ile birlikte yol alacaklar arasında ise siyasi yapısı MHP’ye dayanan iÅŸadamları dikkat çekti. O isimlerden eski EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Adayı Mevlüt Özdemir en dikkat çekeniydi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo