Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KDZ.EREĞLİ’DE DEMOKRASİ NÖBETİ SÜRÜYOR..

KDZ.EREÄžLÄ°’DE DEMOKRASÄ° NÖBETÄ° SÃœRÃœYOR..

Kdz.EreÄŸli’de 15 Temmuz darbe giriÅŸimine karşı vatandaÅŸların baÅŸlattığı demokrasi nöbeti sürüyor. Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal; “CumhurbaÅŸkanımız ’Bu iÅŸ bitti, evlerinize dönebilirsiniz’ açıklaması yapıncaya kadar alanlardan almıyoruz” dedi.

Kdz.EreÄŸli halkı, 15 Temmuzda FETÖ’cü Terör Örgütüne mensup kiÅŸilerce gerçekleÅŸtirilmeye çalışılan darbe giriÅŸimine karşı baÅŸladığı demokrasi nöbetini sürdürüyor.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın eÅŸi Sevim Uysal ile birlikte sabaha kadar bizzat katıldığı demokrasi nöbetinin dün akÅŸamki bölümüne, vatandaÅŸlarla birlikte ilçedeki köy ve mahalle muhtarları da destek verdi.

Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, saat 21.30’da alana 50’den fazla köy ve mahalle muhtarıyla birlikte girdi. Nöbete destek olan çeÅŸitli siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaÅŸlar anıt önünde Türk Bayrakları eÅŸliÄŸinde marÅŸlar söyleyerek, darbeyi kınadılar.

UYSAL: ALANLARDAN AYRILMIYORUZ

Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Kdz.EreÄŸli halkının demokrasisi ve milli iradeye sahip çıktığını belirterek; “Bu akÅŸamki nöbetimize köy ve mahalle muhtarlarımız da destek verdi. CumhurbaÅŸkanımız, ’Bu iÅŸ bitti, evlerinize dönebilirsiniz’ açıklaması yapmadan alanlardan ayrılmıyoruz. Demokrasimize sahip çıkan aziz milletimize ve siz güzel ÅŸehrimin güzel insanlarına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ä°lçedeki din görevlilerince demokrasi ÅŸehitleri için Kur’an-ı Kerim okundu, ilahiler söylendi. Ä°ndirilen hatimlerin duası ise Müftü vekili Ä°zzettin AÅŸan tarafından yapıldı.

Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından alandaki binlerce vatandaşa, sabahın ilk ışıklarına kadar süren nöbet boyunca sıcak çorba, lokma, poğaça ve çay ikramında bulunuldu.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo