Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR:1 BARTINSPOR:1

KDZ.EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR:1 BARTINSPOR:1

Kdz. Ereğli Belediyespor ile Bartınspor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig 6. Grup 3. hafta mücadelesi, karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.


BAL Ligi 6. Grupta Kdz. EreÄŸli Belediyespor ile Bartınspor arasında oynanan ve baÅŸtan sona nefes kesen , Kdz.EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı TuÄŸamiral Aykut ManioÄŸlu, Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın da aralarında bulunduÄŸu çok sayıda sporseverlerin izlediÄŸi karşılaÅŸmada puanlar paylaşıldı.

Konuk ekip Bartınspor’un 17. dakikada Mustafa Ãœnver ile 1-0 öne geçtiÄŸi karşılaÅŸmada eflatun beyazlıların 44. dakikada Emre Berkan ile bulduÄŸu gol, geçersiz sayılırken konuk ekip devreye 1-0 üstün girdi.

2. yarıya daha istekli baÅŸlayan ve 63.dakikada Eray Åžekerci’nin çift sarı karttan oyundan atılması ile 10 kiÅŸi kalan rakibi karşısında rakip kaledeki baskısını iyice arttıran eflatun beyazlılar,  81.dakikada kazandığı penaltıdan  Ä°brahim Ãœlüm ile sonuç alamazken, 85.dakikada Burak Toker’in golü ile 1-1’i  buldu.

Maçta başka gol olmayınca taraflar 1 puanı paylaştı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo