Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın talimatıyla ÅŸehrin dört bir yanında baÅŸlayan çalışmalar sürüyor. BaÅŸkan Yardımcısı Hüseyin AÄŸlar, baÄŸlı müdürlüklerin yürüttüğü çalışmaları sahada denetledi.

Kdz.EreÄŸli’de, alt yapı ve üst yapıda bir çok çalışma yürüten Belediye ekipleri, Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın talimatıyla ÅŸehrin dört bir yanında baÅŸlatılan çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağlar, bağlı müdürlüklerin yürüttüğü çalışmaları yerinde denetledi.

Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın, “EreÄŸli’nin tarihine sahip çıkacağız” diyerek baÅŸlattığı Uzun Mehmet  Anıtı yenileme ve Madenci Evi çalışmalarında son durumu inceleyen BaÅŸkan Yardımcısı AÄŸlar, çalışmaları yürüten ekipten bilgi aldı.

Güldere Mahallesinde yürütülen dere ıslah çalışmaları, Kepez yolunda devam eden cep çalışmaları, Kestenaci Mahallesindeki Uzun Mehmet Anıtı çalışmaları, Balı köprüsü 2.etap çalışmaları ile DaÄŸevlerinde yapılan Yeni Caminin dolgu ve parke çalışmalarını sahada inceleyen BaÅŸkan Yardımcısı AÄŸlar; “Yapılan bu çalışmalarla ilgili günlük olarak BaÅŸkanımız Hüseyin Uysal’a bilgi aktarıyoruz. Kestaneci mahallesindeki çalışmamız 8 Kasım Uzun Mehmet’i anma törenlerine yetiÅŸecek ÅŸekilde planlandı. Kepez yolunda açacağımız 7 cep çalışmasında 3 noktaya yapımı tamamladık. Balı köprüsünde de iÅŸler asfaltlama sezonuna hazır hale geldi. DaÄŸevleri yeni camisi çevresinde dolgu iÅŸlerini bitirdik, parke çalışmalarına baÅŸlayacağız” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo