Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KDZ. EREĞLİ’DE AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI YAPILDI

KDZ. EREĞLİ’DE AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI YAPILDI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


*Esat Kıratlıoğlu: Ereğli insanı kadar, parkuruda güzel

*Hüseyin Uysal: Artık denizlerimizi sadece seyretmek değil, yaşamımızın bir parçası haline dönüştürmeye kararlıyız

 

Karadeniz Ereğli’de düzenlenen spor etkinlikleri kapsamında Uluslararası Açık Su yüzme yarışmaları yapıldı. 250 sporcunun katıldığı yarışmada kulaç atan eski bakan Esat Kıratlıoğlu ve Dünya Sualtı Şampiyonu Namık Ekin, etkinliğe ayrı bir renk kattı.
Ereğli Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Spor Organizasyonları Şöleni, renkli görüntülere sahne oldu.
Belediye ve İstanbul Yıldızlar Yüzme Spor Kulübü işbirliğinde liman içerisinde gerçekleştirilen 1500 ve 3000 metre açık su yüzme yarışmasına 250 sporcu katıldı. Yüzme sporu denildiğinde ise ilerlemiş yaşına rağmen akla ilk gelen simalardan biri olan eski bakan Esat Kıratlıoğlu ve Dünya Sualtı Yüzme şampiyonu Namık Ekin’de Ereğli’deki yarışlara katıldılar.İstanbul Yıldızlar Yüzme Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özer’in düdüğüyle start alan yarışlarda Kıratlıoğlu, Namık Ekin ve eski yüzücülerden Levent Aksüt, 1500 metre kategorisinde kulaç atarak yarışmayı tamamladılar.

KIRATLIOĞLU:
EREĞLİ İNSANI KADAR, PARKURUDA GÜZEL

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın bitiş noktasında karşıladığı Bakan Esat Kıratlıoğlu, gençlere ve herkese yüzmeyi tavsiye ederek; “genç yaşımdan itibaren yüzüyorum ama insan 90 yaşına gelince ayrı bir heyecanlanıyor. Bütün spor dalları güzel ama en güzel spor dalı yüzme. Sağlıklı bir hayat için gençlerimiz ve halkımız mutlaka yüzsünler. Bugün, Ereğli insanı kadar, parkuruda güzel onu gördük” dedi.
Uysal ise, bu tür organizasyonları sürdüreceklerini belirterek; “artık denizlerimizi sadece seyretmek değil, yaşamımızın bir parçası haline getirmek için kararlıyız” dedi.
Yarışma sonunda 250 sporcuya katılım madalyaları verilirken, 1500 ve 3000 metrede dereceye girenler, yaşlarına göre 13 ayrı kategoride ödüllendirildi.

 

KDZ. EREĞLİ’DE AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI YAPILDI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo