Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR’DA 3 İMZA

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR’DA 3 İMZA

Yeni sezon öncesi transfer görüşmelerine başlayan Kdz. Ereğli Belediyespor, kaleci Safa’nın ardından 3 oyuncuyla daha sözleşme imzaladı. Eflatun beyazlılar iç transferde Oğuz Yalçın ile yeniden anlaşırken, dış transferde de geçen sezon Sinopspor ve Çorum Osmancıkspor takımlarında stoper ve sağ bek mevkilerinde oynayan 20 yaşındaki genç oyuncuları kadrosuna kattı.

Kdz. Ereğli Belediyespor’da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürüyor. Daha önce geçen sezonda takımın kalesini koruyan genç kaleci Safa Sakıpcan Erdal ile yeniden anlaşan Kdz. Ereğli Belediyespor, bugünde iç transferde bir, dış transferde ise iki oyuncu ile sözleşme imzaladı.

OĞUZ YALÇIN YUVADA KALDI.

Gün içindeki transfer görüşmelerinde aynı zamanda transfer komitesinde bulunan Kdz. Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Halil Bozkuş, As Başkan Hasan Pınarcık, Sayman Deniz Koca, Futbol Şube Sorumlusu Olcay Ural’ın yanı sıra, A Takım Antrenörü İsmail Yalçın ve Yardımcı Antrenör Ercan Yaman’da hazır bulundu. Transfer komitesi, gün içinde ilk görüşme yaptığı isim olan Oğuz Yalçın ile yeniden anlaştı. Yönetim Kurulu Oğuz Yalçın’ı yeni sezon için takım kaptanlığı ile onurlandırdı.                                      

OĞUZ  “ÇOK MUTLUYUM”

Eflatun beyazlıların kaleci Safa’dan sonra ikinci iç transferi olan Oğuz Yalçın, takımında kaldığı için mutlu olduğunu söyledi.  Bu sezonda Ereğli Belediyespor formasını terletecek olmasının kendisini mutlu ettiğini söyleyen Oğuz, “Konu Ereğli Belediyespor ise gerisi benim için çok önemli değil” derken, kendisine verilen kaptanlık görevinin de gurur verici olduğunu söyledi.

DIŞ TRANSFERDE 2 İMZA

Kdz. Ereğli Belediyespor, gün içinde görüştüğü iki dış transferi de imza ile noktaladı. Daha önce Boluspor U 19 takımında forma giyen geçen sezon ise BAL Ligi takımlarından Sinopspor’da oynayan 20 yaşındaki stoper Turgut Rençber’e imza attıran transfer komitesi, son olarak sağ bek mevkiinde Çorum Osmancıkspor forması giyen 20 yaşındaki Amatör Milli oyuncu  Ümit Daşçı ile de sözleşme imzaladı.

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo