Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR: 5 KOCAALİSPOR: 2

KDZ. EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR: 5 KOCAALÄ°SPOR: 2

BAL Ligi 8. Grup 24.hafta mücadelesinde sahasında Sakarya temsilcisi Kocaalispor’u konuk eden Kdz.EreÄŸli Belediyespor, 1-0 geriye düştüğü karşılaÅŸmayı 5-2 kazanarak haftayı galibiyetle kapattı.

Sakarya temsilcisi karşısında karşılaÅŸmaya iyi baÅŸlamasına karşın, 17. dakikada OÄŸuzhan’ın golü ile 1-0 geriye düşen Kdz.EreÄŸli Belediyespor,27.dakikada Mahmut BektaÅŸ’ın düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı Gökhan KuloÄŸlu ile deÄŸerlendirerek beraberliÄŸi yakaladı. 37. dakikada takımına penaltı kazandıran Mahmut BektaÅŸ, bu kez rakip aÄŸları havalandırarak takımını devre arasına 2-1’lik üstünlükle getirdi.

GOLLER PEÅž PEÅžE GELDÄ°

KarşılaÅŸmanın karşılıklı ataklarla baÅŸlayan ikinci yarısında rakibine üstünlük kurmayı baÅŸaran Kdz. EreÄŸli Belediyespor’da Gökhan KuloÄŸlu, 70. dakikada kendisinin 2, takımının 3.golünü katarken 77. dakikada Mahmut BektaÅŸ ve 79. dakikada OÄŸuz Yalçın’ın golleri ile skor 5-1’e geldi. Maçın son golü, 84. dakikada rakip Kocaalispor’un Caner ile bulduÄŸu penaltı golü oldu. (5-2)

Kdz. EreÄŸli Belediyespor bu galibiyetle puanını 44’e çıkarırken, Kocaalispor, 31 puanda kaldı ve sezon sonu play –out oynaması kesinleÅŸti. Gelecek hafta deplasmanda DikilitaÅŸ’a konuk olacak Kdz.EreÄŸli Belediyespor, sezonu 17 Nisan Pazar günü sahasında oynayacağı Bartınspor maçı ile tamamlayacak.

 

KDZ. EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR: 5 KOCAALÄ°SPOR: 2

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo