Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAZA YAPTI, HASTANEYE GÖNDERİLEMEDİ..!

KAZA YAPTI, HASTANEYE GÖNDERİLEMEDİ..!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak'ta kaza yapan aracının başında bekleyen sürücü, ısrarlara raÄŸmen tedaviyi kabul etmedi. 
Edinilen bilgiye göre kaza Zonguldak-Ankara karayolu Ãœzülmez 1 Tüneli çıkışında Murtaza Ç. idaresindeki 34 JN 6780 plakalı pikap, yolun karşısına geçmeye çalışan yol çalışmasında görevli Necati P. idaresindeki 06 DP 0719 plakalı pikap ile çarpıştı. 
Çarpmanın etkisiyle araç, yol kenarına devrildi. Kazada Murtaza Ç. idaresindeki araçta bulunan yakını Satılmış Y. (81) ise kolundan yaralandı. Olay yerine gelen saÄŸlık ekipleri bulunduÄŸu yerden çıkartılan yaÅŸlı adamı ilk müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 
ARACINI BIRAKMADI! 
Devrilen aracın sürücüsü Murtaza Ç. ise saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸunu söyledi. SaÄŸlık ekipleri kaza sebebiyle yaralanmış olabileceÄŸini hatırlattığı sürücü, "benim korkacak bir ÅŸeyim yok. Benim aracımın başında kimse yok” yanıtını verdi. 
Ekiplerin ısrarlı ÅŸekilde, “polis ekipleri gelecek zaten. Arabana hiç bir ÅŸey olmaz. SaÄŸlık kontrollerini yaptıralım" demelerine raÄŸmen sürücü, aracının başından ayrılmak istemediÄŸini söyledi. 
Tansiyonunu ölçtürdükten sonra ambulanstan inerek aracının başında bekleyen sürücü, "ben aracımın başında olayım. Ne olacağı belli olmaz. Araba yansa da umurumda deÄŸil ama çocuklarım buraya gelince ben yine giderim hastaneye" yanıtını verdi. 
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo