Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Katlı Otopark ile ilgili flaş gelişme

Katlı Otopark ile ilgili flaş gelişme

AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, Åžoförler Otomobilciler ve Esnaf Odası’nda köy minibüslerinin birlik baÅŸkanları ile toplantı yaparak katlı otoparkın yıkımının durdurulduÄŸunu açıkladı.

Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Şoförler Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkan Cevdet Civelek, Başkan Yardımcısı Ahmet Küçük, köy minibüsleri durak başkanları ve araç sahipleri bir araya geldi.

Çakır, Åžoförler Otomobilciler ve Esnaf Odası’nda düzenlenen toplantıda daha önce AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu ve Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ile birlikte yaptıkları toplantıda alınan katlı otoparkın yıkımının durdurulması kararı aldıklarını söyledi. Çakır yaptığı konuÅŸmasında "Milletvekilimiz, Belediye baÅŸkanımız ile birlikte oturup istiÅŸare yaptık. EreÄŸli Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü’ne bina yapımı için daha uygun bir yer bulununcaya kadar katlı otoparkın yıkım projesi iptal edildi. Bununla ilgili giriÅŸimimiz de askeri lojmanların olduÄŸu yere almaya çalışıyoruz. Daha farklı bir yer oluÅŸturmaya çalışıyoruz ki katlı otoparkımız yıkılmak zorunda kalmasın. Bundan dolayı da emniyetin rızası dahilinde daha uygun bir yer bulunup karar verildikten sonra katlı otopark orada kalacak. Sadece biz projeyi rafa kaldırdık. Uygun bir yer bulununcaya kadar proje ertelendi.  Biz önce milletvekilimiz ve belediye baÅŸkanımız ile birlikte görüştük. Bu projenin kent meydanına etkisini konuÅŸtuk, yasal sürecini deÄŸerlendirdik, ihtiyaçları göz önünde bulundurduk. Ona göre milletvekilimiz sayın bakanımızla görüştü. Sayın belediye baÅŸkanımız da bu konuda mutabık kaldığımızı söyleyince Emniyet Genel Müdürlüğü aracılığıyla bu projeyi ertelediler.  Belki askeri lojmanlarla ilgili Milli Savunma Bakanlığına talebimiz var, orası olabilir. Katlı otopark da ki vatandaÅŸlarımız rahat olsunlar. Biz onların yanındayız ve çözüm odaklıyız" dedi.

Toplantı ile ilgili olarak açıklamada bulunan Åžoförler Otomobilciler ve Esnaf Odası BaÅŸkanı Cevdet Civelek ise katlı otoparkın yıkım kararının durdurulmasından dolayı AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır’a teÅŸekkür etti. Civelek konuÅŸmasında ÅŸu sözlere yer verdi; “ Bizler katlı otoparkın yıkılmaması için Ankara baÅŸta olmak üzere birçok yere giderek sorunumuzu anlattık. SaÄŸ olsunlar Milletvekilimiz Sayın Faruk ÇaturoÄŸlu, Belediye BaÅŸkanımız Sayın Hüseyin Uysal ve Ak Parti Ä°lçe BaÅŸkanımız Sayın Fatih Çakır, bu konuda devreye girerek katlı otoparkın yıkımının durdurulması için ortak bir karar aldılar. Bugün de burada katlı otoparkta ki durak baÅŸkanlarımız ve araç sahiplerine projenin ertelendiÄŸi müjdesini verdiler. Kendilerine teÅŸekkür ediyoruz.”

Katlı otoparkta ki köy minibüslerinin durak baÅŸkanları ve araç sahipleri yıkım kararının durdurulmasının kendilerini sevindirdiÄŸini söyleyerek, AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır’a teÅŸekkür etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo