Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EŞSİZ MANZARALAR!..

EŞSİZ MANZARALAR!..

Kartalkaya Kayak Merkezi ile her mevsim ayrı bir güzelliğin yaşandığı Gölcük Tabiat Parkı’nda gökyüzünden çekilen görüntülere eşsiz manzaralar yansıdı.

Köroğlu Dağları’nın zirvesinde yer alan Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya’da sezonunun açılmasıyla pistleri dolduran tatilcilerin kayak ve snowboard yaparken oluşturduğu renkli görüntüler, insansız hava aracı "drone"yle kaydedildi.

Her mevsim farklı bir güzelliğe bürünen Gölcük Tabiat Parkında da kar yağışının ardından kartpostallık manzaralar oluştu.

Gökyüzünden çekilen görüntülere, beyaz örtünün göl ve etrafını saran ağaçlara kattığı eşsiz güzellik yansıdı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehrin yüzde 65’inin ormanlarla kaplı olduğunu söyledi.

Kentin Türkiye’nin önemli turizm merkezleri arasında yer aldığını anlatan Yılmaz, "Her sezon 200 binin üzerinde tatilci, Kartalkaya’yı ziyaret ediyor. Doğal güzellikleriyle tatilcileri büyüleyen Gölcük Tabiat Parkı da özellikle kışın muhteşem bir görsel şölen sunuyor. Konuklarımızın rahat bir şekilde tatil yapması için üzerimize düşeni yapmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo