Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KARNELER DAĞITILDI!.

KARNELER DAÄžITILDI!.

Ä°l genelinde öğrenciler 2016-2017 eÄŸitim-öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak karnelerini aldı.  

 Kdz.EreÄŸli’de 2016-2017 eÄŸitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesinin ardından 34 bin 425 öğrenci  ve 2 bin 225 öğretmen 15 günlük yarı yıl tatiline girdiler. Kdz.EreÄŸli’deki resmi karne dağıtım töreni Dikmen Ä°lkokulu’nda Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Numan Korkmaz’ın katılımıyla gerçekleÅŸti.  

“Ä°YÄ°-KÖTÃœ” VURGUSU

Saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal Marşı’nın okunmasıyla baÅŸlayan programda konuÅŸma yapan Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Numan Korkmaz, tüm öğrenci ve öğretmenlere  iyi tatiller dileklerinde bulunarak ÅŸunları söyledi: Ana okulu, ilk-orta ve lise okullarımızda birinci dönemi yarıyıl tatiline girilirken öğrencilerimizin karnelerini iyi-kötü anlayışıyla deÄŸerlendirmemeliyiz. BaÅŸta öğrencilerimiz olmak üzere öğretmenlerimizin ve velilerimizin göstermiÅŸ oldukları üstün ve gayretli çalışmaların semeresinin alındığı 1. Yarı yıl tatili baÅŸlarken velilerimizin öğrenci baÅŸarılarını deÄŸerlendirirken nedenini araÅŸtırıp, karnelerinin durumu ile çocuÄŸun zeka seviyesi ve kiÅŸilik özellikleri eleÅŸtirilmemelidir. Bunun yerine çocuÄŸun içinde bulunduÄŸu ÅŸartlar araÅŸtırılmalı, zayıf karneye nelerin sebep olduÄŸu araÅŸtırılmalı ve bunların giderilmesi gereken çalışmalar yapmalıdır. Öğrencilerimizin karne notlarının sadece onların eÄŸitimdeki baÅŸarısını deÄŸil, genel olarak hepimizin bu konudaki çabalarımızın sonuçlarını göstermektedir. Çocuklarımızın eÄŸlenmesi, dinlenmesi ve yeni döneme enerjik baÅŸlaması için tatil iyi deÄŸerlendirilmelidir. Sevgili öğrencilerimiz, karneleriniz sizin ÅŸahsiyetinizin, erdemlerinizin veya zekanızın göstergesi deÄŸil, sadece dönem boyunca yaptığınız çalışmaların ve sergilediÄŸiniz çabanın neticesidir. BaÅŸarılarınızın deÄŸerlendirilmesinde sadece bir araçtır.  

"HER BİR ÖĞRENCİMİZ BİZİM İÇİN AYRI BİR DEĞER"

Büyük bir özveriyle yetiÅŸtirdiÄŸiniz evlatlarınızı çağın deÄŸerlerine uygun olarak en iyi ÅŸekilde yetiÅŸtirmek için çalışıyor, her bir öğrencimize bireysel farklılıklarını dikkate alarak ve özel olduklarını hissettirerek yaklaşıyoruz. Çünkü her bir öğrencimiz bizim için ayrı bir deÄŸerdir. DeÄŸerli öğretmenlerimiz, nesillerimizi yetiÅŸtirmek adına özveriyle yürüttüğünüz tüm çalışmalarınızı ve azminizi yürekten destekliyorum. Öğrencilerinizi evlatlarınızdan farklı görmediÄŸinizi, tüm gücünüzle onların en iyi ÅŸekilde yetiÅŸmesi adına bu kutsal görevi severek ifa ettiÄŸinizi biliyorum. GeleceÄŸimizi inÅŸa etme yolunda, eÄŸitim adına yaktığınız meÅŸaleyi sonsuza dek taşıyacağınıza yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm eÄŸitim camiası baÅŸta olmak üzere velilerimize ve öğrencilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum."  

KARNELER DAÄžITILDI

Korkmaz, konuÅŸmasının ardından 4’üncü sınıflar arasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. Kitap Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ise ödüller Okul Müdürü Mustafa Atalay tarafından verildi. Daha sonra 4-A ve 1-B sınıfı öğrencilerine toplu olarak karnelerinin dağıtılmasının ardından program son buldu.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo