Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KARISINI PATLATACAKTI!!!

KARISINI PATLATACAKTI!!!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI- Eşinin aracına bomba düzeneği koyan koca...


Zonguldak'ın EreÄŸli ilçesinde boÅŸanma davası açtığı karısının otomobilinin altına bomba düzeneÄŸi yerleÅŸtiren tutuklu sanığın 9 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verildi. 
Edinilen bilgiye göre Kdz. EreÄŸli ilçesinde yaÅŸayan Sezai Özgür, geçen yıl 18 Temmuz'da boÅŸanma davası açtığı eÅŸi Yeliz Özgür'ün kullandığı otomobilinin altına oyuncak parçaları ile dinamitle yaptığı bomba düzeneÄŸi yerleÅŸtirdi. Yeliz Ö.'nün iÅŸ çıkışı bindiÄŸi aracının altından sarkan kabloları fark eden görevliler, otomobili durdurdu. Aracının altındaki bomba düzeneÄŸini fark eden Yeliz Ö., kaçarak uzaklaÅŸtı. Düzenek, bomba imha uzmanı tarafından etkisiz hale getirildi. Tutuklanan Sezai Ö. hakkında 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. 
Zonguldak 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen duruÅŸmaya tutuklu sanık Sezai Ö., eÅŸi Yeliz Ö. ve avukatlar katıldı. DuruÅŸmada Yeliz Ö.'nün avukatı, sanığın tehdit amaçlı deÄŸil, kasten öldürmeye teÅŸebbüs ettiÄŸini ve en ağır cezaya çarptırılmasını talep etti. Sezai Ö.'nün avukatı ise müvekkilinin korkutmak amaçlı eylemi gerçekleÅŸtirdiÄŸini, düzeneÄŸin sadece statik elektrikle patlayabileceÄŸi konusunda raporların bulunduÄŸunu belirterek, müvekkilinin tahliyesini talep etti. 
Mahkeme heyeti ise tutuklu sanığın 'nitelikli kasten öldürmeye teÅŸebbüs' suçlamasıyla beraatine karar verirken 'silahla tehdit' suçundan 4 yıl hapis cezasına çarptırılmasına, 'tehlikeli maddelerin izinsiz olarak bulundurulması veya el deÄŸiÅŸtirmesi' suçundan ise 5 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
şaşkın1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo