Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı belli oldu

KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı belli oldu

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) AŞ.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığına bağımsız aday Ömer Faruk Öz seçildiği bildirildi.


Edinilen bilgiye göre, 1 Kasım’da gerçekleştirilen Olağanüstü genel kurul sonrası KARDEMİR AŞ. yönetimi toplanarak görev bölümü yaptı. Yapılan toplantı sonrası 11 üyeden oluşan KARDEMİR AŞ. Kurulu Başkanlığı’na bağımsız aday Ömer Faruk Öz, Başkanvekilliğine ise Atilla Tamer Alptekin seçildi.
Toplantı sonrası yazılı basın açıklaması yapan KARDEMİR AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz, hedeflerinin üretimde, satışta, yeni stratejik katma değerli ürün geliştirmede ve yeni pazarlar bulma gayretlerinde KARDEMİR’i daha değerli hale getirmek olduğunu belirtti. Öz, şunları kaydetti:
“Şirketimizin 01 Kasım 2017 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında Yönetim Kurulu’na Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildim. Öncelikle gösterdikleri güven nedeniyle tüm hissedarlarımıza teşekkür ediyorum. Genel Kurul sonrasında bugün gerçekleştirilen ilk Yönetim Kurulu Toplantımızda Yönetim Kurulu üyelerimiz tarafından Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmiş bulunuyorum. Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmemi sağlayan Yönetim Kurulu Üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulumuzun bundan sonraki hedefi, üretimde, satışta, yeni stratejik katma değerli ürün geliştirmede ve yeni pazarlar bulma gayretlerimizle Karabük’ümüzün ve ülkemizin bu çok önemli sanayi kuruluşu KARDEMİR’imizi daha da değerli hale getirmek olacaktır. Karabük, ülkemiz ve tüm paydaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum.”
-Ömer Faruk Öz hakkında-
1966 Malatya Pütürge doğumlu olan Ömer Faruk Öz, İşletme Fakültesini bitirdikten sonra Yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsünde tamamladı. Köy Hizmetlerinde Şube Müdürü, İETT Genel Müdürlüğünde Hesap İşleri Müdürü, Personel ve Sosyal İşler Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. İstanbul Fatih Belediye Meclis Üyesi, Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkanvekilliği görevlerini yürüttü. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. İstanbul Belediyesine bağlı İktisadi Teşekküllerinde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanvekilliği görevlerini üstlendi. Mahalli İdareler İşveren Sendikası Denetim Kurulu Üyeliği, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Kurucu Üyeliği ile İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Türkiye Kürek ve Karate Federasyonları Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. 23. dönemde AK Parti Malatya Milletvekili seçildi ve TBMM İdare Amiri oldu. 24. dönemde TBMM İdare Amiri, KKTC Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı, TÜRKPA üyesi olarak seçildi. Orta düzeyde İngilizce bilen Öz, evli ve 2 çocuk babasıdır.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo