Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Karacan’dan TSO’ya taziye ziyareti

Karacan’dan TSO’ya taziye ziyareti

AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı ve EskiÅŸehir Milletvekili Harun Karacan, Kdz. EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret ederek kısa süre önce vefat eden YaÅŸar Tetiker için taziye dileÄŸinde bulundu.


Karacan ve beraberindekileri karşılayan Kdz. EreÄŸli TSO BaÅŸkanı Sertan Yalçın, merhum Kdz. EreÄŸli Eski TSO BaÅŸkanı YaÅŸar Tetiker’e taziye amacıyla yapılan ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti ifade etti.
Tetiker’den övgü dolu sözlerle bahseden AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı ve EskiÅŸehir Milletvekili Harun Karacan, BaÅŸkan Sertan Yalçın’a görevinde baÅŸarılar diledi. Karacan konuÅŸmasında şöyle dedi:
“YaÅŸar Abi iÅŸ bitiriciliÄŸiyle, dostluÄŸuyla, arkadaÅŸlığıyla, abiliÄŸiyle, giriÅŸkenliÄŸiyle bize önderlik yaptı. Her zaman yanımızda durdu. Ben özellikle bu camiaya baÅŸsaÄŸlığı diliyorum. Allah mekanını cennet eylesin. Zonguldak programımız çerçevesinde odamıza baÅŸsaÄŸlığı ziyaretine geldik, hem de sayın baÅŸkana hayırlı olsuna gelmiÅŸ olduk. Allah yolunu açık eylesin baÅŸkanlığında. Sertan BaÅŸkan için zor bir görev. YaÅŸar Abi’den aldığı bayrağı daha da ileri götürmesi gerekiyor. Karadeniz EreÄŸli’nin hak ettiÄŸi yere, ticaretiyle, sanayisiyle tüccarına sahip çıkması gerekiyor. YaÅŸar Abi’den aldığı feyizle ekip arkadaÅŸlarıyla birlikte en iyi ÅŸekilde yerine getireceÄŸine hiç şüphemiz yok. YaÅŸar Abi anlatılmakla, bir iki cümleyle bitirilmez. YaÅŸar Abiyle yaÅŸamak gerekir, bu camiada hizmet etmek gerekir. 2014 büyükÅŸehir belediye baÅŸkan adaylığım sürecinde de YaÅŸar Abi’nin gerçek bir abilik örneÄŸini ondan gördüm. Çıktı geldi, EskiÅŸehir’de ne kadar arkadaşı, dostu, hemÅŸehrisi ve gençlik sürecinde ne kadar arkadaşı varsa tek tek gezdi. Gerçekten bu dostluÄŸunu, abiliÄŸini hiçbir zaman hakkını ödeyemeyiz. Bu dostluÄŸunu unutmadık. Her zaman yurtdışı gezilerinde beraber olduk. Bakanlıklar programında Kdz. EreÄŸlisi’nin problemleriyle ilgili Rıfat BaÅŸkan’ı, kimi yakalarsa bu bölgenin sorunlarıyla ilgili her zaman mücadele etmiÅŸtir. O yüzden ben kendisine gani gani rahmet diliyorum. Allah mekanını cennet eylesin. Sevenlerine sabırlar diliyorum, camiamıza, odamıza sabırlar diliyorum. Allah herkese de iyilikle anılmak nasip eylesin YaÅŸar Abi gibi. Kiminin arkasından anarlar, kimi de anılır. YaÅŸar Abi’nin iyilikle anılacağına ben yürekten inanıyorum. Ki bu da bunun göstergesidir. AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı olarak YaÅŸar Abi’ye ahde vefamız için, gösterdiÄŸimiz dostluk için; onun bize gösterdiÄŸi abilik için bugün buradayız. Kendisine rahmet, camiasına da tekrar sabırlar diliyoruz.”
Yapılan ziyaret konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam etti.
AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı Harun Karacan’ın ziyaretinde kendisine AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Faruk ÇaturoÄŸlu ve Özcan Ulupınar, EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Ormanlı Belediye BaÅŸkanı Bayram BaÅŸol, AK Parti Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosun, bazı belediye ve il genel meclisi üyeleri, parti yöneticileri ve TSO Yönetim Kurulu Ãœyeleri eÅŸlik etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo