Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAPINIZA KADAR GETİRİYORLAR!

KAPINIZA KADAR GETİRİYORLAR!

-KAPINIZA KADAR GETİRİYORLAR- www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Kedi ya da köpeklerinin mamalarını almayı ‘son dakikaya’ bırakan hayvan severlerin imdadına Gezer Akvaryum Petshop yetişti. Batı Karadeniz’de ‘ilk’ özelliği taşıyan ‘Alo Mama’ uygulaması ile 7/24 saatlerinde mama evinize kadar getiriliyor.  

-             - özel haber-       

Karadeniz Ereğli’de Gezer Akvaryum Petshop yetkilisi Hatice Çetin, firmanın Ereylin AVM’deki ikinci şubesinde başlatılan uygulamaya ilişkin Ereğli FM’e yaptığı açıklamada, Alo Mama uygulamasını hayata geçirdiklerini söyledi. Çok yakında ise “web mama”yı da hizmete sunacaklarını anlatan Çetin, “Gezer Akvaryum Petshop olarak Karadeniz Ereğli’de iki yıldır hizmet veriyoruz. Bugün ise Batı Karadeniz Bölgesi’nde bir ilki gerçekleştirdik. Hayvan sahiplerinin 7/24 arayabileceği ‘Alo Mama’ uygulaması başlattık. Evcil dostlarının maması biten sahipleri, bizi istedikleri saatte arayabilirler. Buna köylerde dahil olmak üzere Ereğli sınırları içindeki adreslere aracımızla gelip mamaları kapılarına kadar teslim ediyoruz” dedi.
BİR BENZERİ DAHA YOK!
Benzeri olmayan uygulama ile olumlu tepkiler aldıklarını, hayvan dostlarının ise memnuniyeti ile karşılaştıklarını ifade eden Çetin, şunları kaydetti:
“Bu uygulamayı yapan henüz kimse yok. Bu anlamda Batı Karadeniz’de tek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu uygulama çok yeni olmasına karşın, hayvan dostlarından bize iletilen olumlu tepkiler de bizi ayrıca memnun ediyor.
Hizmetlerimiz bu yönde ilerleyecektir. Evlere mama servisi hizmetimizi iki kola ayırdık. Önümüzdeki bir kaç gün içinde açılacak ‘e-ticaret’ sistemimizden de bize ulaşarak “web mama” hizmetini tıklayabileceğiniz gibi “Alo Mama” hattını olan 0533 725 04 11 numarayı günün ve gecenin her saati arayarak bize ‘mamamız bitti’ diyebilirsiniz.”

 

KAPINIZA KADAR GETİRİYORLAR!

-KAPINIZA KADAR GETİRİYORLAR- www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran8
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Evren Gürleyen

29 Haziran 2018 - 23:31

Yürütmen Bu arada bu güne gelmenizde emeği geçen ve sizleri destekleyen tüm çalışanlarınıza,veteriner hekimlerinize,dost ve akrabalarınıza,tüm hayvan sever Ereğli halkına ve Ereylin AVM yönetimine teşekkür ederiz. BAŞARI VE KAZANÇLAR PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR derdi büyüklerim çok doğruymuş.Yolunuz,bahtınız,ufkunuz açık olsun GEZER AKVARYUM PETSHOP.

Evren Gürleyen Yürütmen

29 Haziran 2018 - 23:30

Dürüst,ahlaklı,işini layıkıyla yapmaya çalışan Yürütmen ailesi başarılarınızın devam etmesi dileğiyle. Allah ayağınıza taş değdirmesin .

Yorum Yazın

Canlı Radyo