Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“Kampüsün Kanında Hayat Var”

“Kampüsün Kanında Hayat Var”

Zonguldak Bülent Ecevit Ãœniversitesi’nde 2011 yılında “Kampüsün Kanında Hayat Var” sloganıyla baÅŸlayan kan bağış kampanyasının bu yıl 7’ncisi gerçekleÅŸtirildi.


BEÃœ’nün 6 yıldan bu yana sürdürdüğü "Kampüsün Kanında Hayat Var" sloganıyla baÅŸlatılan ve geleneksel hale gelen kan bağışı kampanyasının bu yıl da yedincisi 15-16 Mart 2018 tarihlerinde Farabi Kampüsü Spor Salonunda baÅŸladı. 
Ãœniversitenin 2011 yılından bu yana kan bağışı konusunda farkındalık oluÅŸturmak, kaynağı insan olan kanın deÄŸeri konusunda gençleri bilinçlendirmek amacıyla sürdürülen kan bağışı kampanyasında akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler de destek verdi. 
Sabah saatlerinde baÅŸlayan etkinliÄŸi Zonguldak Valisi Ahmet Çınar da ziyaret ederek destekledi. Kan bağış kampanyasının gelenekselleÅŸmesiyle sürdürülebilir olduÄŸuna dikkat çeken Vali Çınar, “Artık gelenekselleÅŸmiÅŸ, kurumsallaÅŸmış çok deÄŸerli bir etkinlik. Hem Türkiye’de hem dünyada rekora koÅŸmuÅŸ ve gelenekselleÅŸmesiyle sürdürülebilirliÄŸi de oluÅŸmuÅŸ, kan bağışı kampanyasının ev sahibi BEÃœ’ye, onun saygı deÄŸer rektörüne ve bütün yönetimine, öğrencilere bu ÅŸehrin Valisi olarak teÅŸekkür ediyorum. Kızılay baÅŸkanlığımızın hem genel merkezine hem de ilimizdeki ÅŸubesine, yöneticilerine de ayrıca teÅŸekkür ediyorum. Yaptığınız iÅŸ çok deÄŸerli. Ä°nsani açıdan çok anlamlı” diye konuÅŸtu. 
BEÃœ Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar ise kampanyanın 2011 yılında dönemin rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer tarafından baÅŸlatıldığını hatırlatarak, “BEÃœ’de ’Kampüsün Kanında Hayat Var’ sloganıyla geleneksel olarak baÅŸlattığımız bu kan bağışı kampanyasının bu sene 7. sini üniversitemizde düzenlemekten çok mutlu olduÄŸumu ifade etmek istiyorum. Bu kampanya 2011 yılından beri düzenli olarak üniversitemizde düzenlenmektedir. Bu kampanyayı baÅŸlatan önceki rektörümüz ÅŸu anki ÖSYM BaÅŸkanımız Prof. Dr. Mahmut Özer’in projesidir. Hocamız buradan ayrılmadan önce 6. Kan bağışı kampanyasında şöyle bir düşüncesini ifade etmiÅŸ, ’Ä°nÅŸallah bizden sonra bu kan bağışı kampanyası devam eder. Sürekli hale gelir.’ Bizler de bu kampanyayı sürdürmeye devam ediyoruz” diye ifade etti. 
 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo