Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KADIN KOLLARINDA YENİ DÖNEM

KADIN KOLLARINDA YENİ DÖNEM

AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe Kadın Kolları BaÅŸkanlığında kongre heyecanı yaÅŸandı. Kdz. EreÄŸli KeleÅŸler Park Otel’de düzenlenen AK Parti Kadın Kolları 4. OlaÄŸan Genel Kuruluna tek aday ve tek liste ile giden Eczacı Ömür Ä°lgi Özdemiralp Kadın Kolları BaÅŸkanı Arzu Söylemez’den görevi devir aldı.

Gerçekleştirilen kongreye Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, 22 ve 23. Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Muhammet Köse, AK Parti Alaplı Kadın Kolları Başkanı Sema Uzun, parti yöneticileri ile çok sayıda AK Partili kadın katıldı.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan, Ercan Candan ve Özcan Ulupınar kongreye telgraf gönderdi.

Kongrede konuşan Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal Ereğli Belediye Başkanlığını kazanmalarının en büyük sebeplerinden birinin 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde kadınların ortaya koyduğu çalışmalar olduğunu kaydederek, kadınların aktif siyasette daha çok yer almalarını gerektiğini söyledi.

 

KADINLARIN EMEĞİ BAÅžKA…

22 ve 23. Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı ErdoÄŸan ise AK Parti’nin 12 yıldır sürekli her seçimde baÅŸarılı olmasının arkasında kadınların emekleri ve çalışmaları bulunduÄŸunu söyledi. AK Parti’nin Türkiye gibi çok güçlü bir parti olduÄŸunu ve ülkeyi de her geçen güçlendirmeye devam ettiÄŸini anlatan ErdoÄŸan Yunanistan’ın düştüğü durumu örnek gösterdi. 2015 yılında yapılacak genel seçimlerin öncekilerden daha önemli olduÄŸunu söyleyen ErdoÄŸan “Yeni bir baÅŸbakan ile seçime giriliyor. Tabi ki CumhurbaÅŸkanımızın bulunmuÅŸ olduÄŸu nokta bellidir. Sayın BaÅŸbakanımız sizlerle beraber yeni dönemde sizlerle beraber yeni bir yola çıkışı vardır. Onunda gereÄŸi seçimlerde yüzde 52’nin üzerinde oy almaktır. Bakın komÅŸumuz Yunanistan bu gün seçime gidiyor. 240 milyar dolar Avrupa BirliÄŸi’ne ve IMF’ye borcu olan bir ülke. Avrupa BirliÄŸine 1983’te girdiÄŸinde 283 milyar dolar sadece fonlardan destek almıştı. Åžu anda bir o kadarda borçlanmış ayakta duracak hali yok. Türkiye ile kıyaslayın. Bizde IMY’ye sizler sayesinde güle güle dedik. 5 milyar dolarda borç verecek duruma geldik. Allah hepinizi çoluk çocuÄŸunuza, ülkemize, AK Parti’ye sahip çıkmayı nasip eylesin. Seçilecek kardeÅŸlerimi tebrik ediyorum. Onların iÅŸi zor ama gelecekte onların ellerinde ÅŸekillenecek. Bekarlarında inÅŸallah hayırlı bir ÅŸekilde mürüvvetlerini bizlere göstermeyi nasip etsin” dedi.

 

KONGRE 14 ÅžUBAT’TA

AK Parti Zonguldak Ä°l BaÅŸkanı Hamdi Uçar’da kongrede yaptığı konuÅŸmada 14 Åžubat’ta il baÅŸkanlığı görevini bırakacağını ve görevi bir baÅŸka arkadaşına devredeceÄŸini söyledi. AK

Parti’ye içerden ve dışardan fitne sokmaya çalışanları olduÄŸunu ve partilerinin baÅŸarı elde etmemesi için mücadele verdiÄŸini dile getiren Uçar, bu tür giriÅŸimlerin bu güne kadar boÅŸa çıktığı gibi bundan sonrada boÅŸa çıkacağını söyledi. Uçar ayrıca AK Parti Zonguldak Ä°l TeÅŸkilatı’nın 14 Åžubat’ta yapılacak olan kongresine BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu’nun da katılacağını dile getirdi. Partisinin kurulduÄŸu günden bu yana oy oranını artırdığını, en son yapılan seçimlerde ise Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy oranı alarak baÅŸarı elde ettiÄŸini anlatan Uçar, 2015 seçimlerinden de baÅŸarı ile çıkacaklarını vurguladı.

 

UYSAL ÇİÇEK VERDİ

Uçar’ın konuÅŸmasının ardından görevini Ömür Ä°lgi Özdemiralp’e devreden kadın kolları baÅŸkanı Arzu Söylemez’e EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın eÅŸi Sevim Uysal tarafından çiçek takdim edildi. Kadın kolları yönetimine aday olan isimlerin isimleri tek tek okunup kürsüye gelerek fotoÄŸraf çektirmelerinin ardından Kadın Kolları BaÅŸkanlığı görevine seçilen Ömür Ä°lgi Özalp’te bir konuÅŸma yaptı. Özalp konuÅŸmasında kadın kolları olarak bu güne kadar olduÄŸu gibi bundan sonrada AK Parti’nin baÅŸarısı için çalışacaklarını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından kongreye geçildi. Özdemiralp geçerli oyların tamamını alarak başkan seçildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo