Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İZCİLİK HAFTASINA ÖZEL ETKİNLİK!.

İZCİLİK HAFTASINA ÖZEL ETKİNLİK!.

15-22 Åžubat tarihleri arasında kutlanan Ä°zcilik Haftası etkinlikleri; Karadeniz EreÄŸli Belediyesi Kültür Ve Sosyal Ä°ÅŸler Müdürlüğü, ERÄ°DAK, Karadeniz EreÄŸli Belediyesi Ä°tfaiye Müdürlüğü, Kdz. EreÄŸli Lisesi’nin katılımı ile akÅŸam Balı Mahallesi Köse aÄŸzı mevkiinde gerçekleÅŸtirildi.

Etkinliğe 18 Haziran Merkez Anadolu Lisesi İzci Ocağı İzci Lideri Abdullah Altan Çardak ve 27 öğrenci, eski izci liderlerinden Şahin Bozkurt, ERİDAK yönetim kurulu üyeleri ve itfaiyeciler katıldı.

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi Ä°tfaiye Müdürü ve ERÄ°DAK yönetim kurulu BaÅŸkanı Muhammet Ali AteÅŸ yaptığı açıklamasında  “Gençlere doÄŸada hayatta kalma eÄŸitimi vererek, karakter ve fiziksel geliÅŸimlerini saÄŸlamak amacı ile Ä°zcilik vizyonu ile kendilerini güvenilir, deÄŸer odaklı, eÄŸitsel, dinamik ve yenilikçi kılarak daha iyi bir dünyanın inÅŸasına yardımcı olmaları ve toplumda yapıcı bir rol oynama misyonunu ile hareket ettiklerini, EreÄŸli’de de bu yönde önemli adımlar atıldığını söyledi.

AteÅŸ, Kdz. EreÄŸli Belediyesi olarak bu tür etkinliklere desteklerinin süreceÄŸini de  belitti.

18 Haziran Merkez Anadolu Lisesi Ä°zci Ocağı Ä°zci Lideri Abdullah Altan Çardak ise açıklamasında ’’Ä°zcilik 1900 lerin başından beri gençlerin, fikirce uyanık bedence saÄŸlam, ahlakça dürüst tutmak için gönüllü yapılan üniformalı bir faaliyettir. Gençleri internet ve telefon gibi sanal ÅŸeylerden uzaklaÅŸtırır, doÄŸa sevgisini aşılayarak sosyalleÅŸtirir.15 Åžubat geleneksel Ä°zci Haftası faaliyetlerindeki katkılarından dolayı Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Op.Dr  Hüseyin Uysal’a ,Ä°tfaiye Müdürümüz Muhammet Ali AteÅŸ’e ve itfaiyeci arkadaÅŸlarımıza çok teÅŸekkür ederim’’dedi.

Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından çeşitli ikramların yapıldığı etkinlik, İzci selamı hakkında bilgi verilmesi, İzci türesi anlatılması, İzci andı(yemin)yapılması, İzci marşlarının söylenmesi ve Bayrak töreninin ardından Ateş valsi ile sona erdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo