Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İTFAİYE İLE TANIŞTILAR

İTFAİYE İLE TANIŞTILAR

Zonguldak’ın Alaplı ilçesindeki öğrenciler, İlçe Belediyesi’nin İtfaiye Müdürlüğü faaliyetleri hakkında bilgilendirildiler.


Edinilen bilgiye göre, Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne öğretmenleri ile birlikte gelen yaşları 6-8 arasında değişen 20 öğrenci, burada personel tarafından misafir edildiler.
Öğrenciler, itfaiye çalışanlarınca yapılan maket itfaiye aracına bindirildiler ve özel itfaiye giysilerini daha yakından tanıma fırsatını buldular. Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personelinin hizmet binasını gezen öğrencilere başta yangın ve benzeri afetlerde kullanılan araç ve gereçlerle ilgili olarak bilgiler verildi. 
İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın, Eğitim Merkezi’ne alınan öğrencilere yangından korunma yöntemleri, itfaiyenin önemi ve görevlerini anlattı, minikler ise aktarılanları can kulağı ile dinlediler. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
muhteşem bence

06 Nisan 2018 - 21:58

çok güzel bir proje çok güzel bir düşünce emeği geçen bu projeyi hayata geçiren kardeşime teşekkür ediyorum çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyor...çalışmanın ne demek olduğunu üretmenin ne demek olduğunu anlatan bu tarz insanlara hep beraber saygı duyalım onları yüceltelim

Yorum Yazın

Canlı Radyo