Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İtfaiye 699 olaya müdahale etti

İtfaiye 699 olaya müdahale etti

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Belediyesi Ä°tfaiye Müdürlüğü, 2017 yılında 699 ayrı olaya müdahale etti.


İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, yazılı açıklamasında, bölgede yaklaşık 200 bin nüfusa hizmet edildiğini anımsattı, her türlü olaya müdahale etmek için donanımlı olduklarını hatırlattı. 24 saat görev başında olduklarını belirten Ateş, şunları kaydetti:
“Ä°lçemiz sınırları içinde, 3 belde ve 93 köy olmak üzere Alaplı’da dâhil olmak üzere toplam 200 bin nüfuslu bir bölgeye hitap ediyoruz. Yıl içinde 62 trafik kazasına, 80 ev yangınına, 20 atölye, iÅŸyeri, imalathane, fabrika yangınlarına, 37 motorlu araç yangınlarına, 9 odunluk ve kömürlük yangınına, 32 orman ve fındıklık yangınına, 128 çöp ve anız yangınına, 38 diÄŸer küçük çaplı yangınlara, 43 sel ve su baskını olayına, 15 evde mahsur kalan vatandaÅŸa kapı açma hizmeti, 153 canlı (kedi, köpek, kuÅŸ, büyükbaÅŸ hayvan vb.) kurtarma olaylarına, 21 vatandaÅŸ kurtarma olayına, 7 tehlike arz eden yerlere müdahale, 7 mazgala telefonu düşen vatandaÅŸa yardım, 8 intihar olayına, 12 asansörde mahsur kalan vatandaşı kurtarma operasyonuna, 9 yılan yakalama olayına, 1 toprak kayması ve heyelan olayına, 4 tehlike arz eden aÄŸaç kesme iÅŸlemine, 2 hasta taşıma olayına, 8 yoÄŸun duman var ihbarı gelerek olay yerine gözetleme ile birlikte toplam 699 olaya müdahale edilmiÅŸtir.
Bununla birlikte ilçemizde yeni faaliyet gösteren 185 iÅŸyerine güvenlik önlemleri aldırılarak yangın güvenlikleri adı altında gerekli itfaiye uygunluk raporu verilmiÅŸtir. Ä°lçemizde yaÅŸayan vatandaÅŸlarımıza, esnaflarımıza, öğrencilerimize, ev hanımlarına bastırdığımız eÄŸitici broşürler ile birlikte yaptığımız tatbikatlar ve eÄŸitimler ile halkımızı bilgilendirme konusunda çalışmalarımızı sürekli devam ettirdik ve bu yeni yılda da çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir. Ãœmit ederim ki bu yıl tüm halkımız için yangınsız, kazasız bir yıl olur.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo