Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İSTANBUL’DAN EREĞLİ’YE GELMİŞ!.

İSTANBUL’DAN EREĞLİ’YE GELMİŞ!.

Türkiye’nin pek çok İl’lerinde hırsızlık olayına karışan zanlı Kdz.Ereğli Polisi tarafından yakalandı. Kdz.Ereğli’de iki işyerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen kişi internet kafede oyun oynadığı sırada polis tarafından gözaltına alındı.

Hırsızlık anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Edinilen bilgiye göre ilçe merkezinde döner satışı yapan iki işyerinin sahibi Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne müracaat ederek işyerinden bir miktar paranın kayıp olduğunu bildirdi.

 İSTANBUL’DAN GELDİ EREĞLİ’DE YAKALANDI

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri güvenlik kameralarından işyerlerine giren kişinin 18 yaşındaki Uğur Sait Ö, olduğunu tespit etti. İlçeye 2 gün önce İstanbul’dan geldiği anlaşılan, Türkiye’nin pek çok ilinde hırsızlıklar yaptığı iddiasıyla hakkında 81 suç dosyası bulunan Uğur Sait Ö, ilçe merkezindeki bir internet kafede oyun oynadığı sırada polis tarafından gözaltına alındı.

GÜLEREK İÇERİ GİRİYOR

 Emniyetteki işlemlerinin ardından Ereğli Adliyesi’ne sevk edilen zanlının İstanbul ve Eskişehir Adliyesi’ndeki iki ayrı mahkemeden yakalama kararı bulunduğu öğrenildi. Güvenlik görüntülerinde işyerinin önüne gelen ve burada bir süre etrafı gözetleyen zanlı pencereyi ittikten sonra gülerek içeriye giriyor. Döner tezgahında bulunan paraları cebine koyan zanlı içeride bir süre çakmak ile çalacak malzeme arıyor.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo