Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAYRAM HARÇLIKLARINI ÇALDILAR!.

 BAYRAM HARÇLIKLARINI ÇALDILAR!.

Zonguldak’ta bir tekstil atölyesine giren hırsızlar, Ramazan Bayramı dolayısıyla çalışanlara dağıtılacak olan 16 bin lira ile 100 bin lira deÄŸerindeki ziynet eÅŸyasını çaldı.

Alınan bilgiye göre, Hikmet Kavaz’a ait tekstil atölyesine hırsızlık amaçlı girildiÄŸi ihbarı üzerine inceleme baÅŸlatan polis ekipleri, Kavaz’ın ofisinde bulunan kasanın açılarak, içerisindeki 16 bin lira ile 100 bin lira deÄŸerindeki ziynet eÅŸyasının çalındığını belirledi. 

Güvenlik kameralarını incelemek isteyen ekipler, görüntülerin kaydedildiÄŸi bilgisayar kasası ile bazı kameraların kablolarının kesildiÄŸini tespit etti. 

Polis, olayla ilgili soruÅŸturma baÅŸlattı.

Atölye sahibi Kavaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, işçilere bayram harçlığı dağıtmak amacıyla biriktirdiÄŸi paranın çalınmasından dolayı üzüntü duyduÄŸunu söyledi. 

EÅŸinin yaklaşık 100 bin lira deÄŸerindeki ziynet eÅŸyasının da çalındığını anlatan iÅŸ yeri sahibi, "Olayı duyar duymaz atölyeye geldik. Profesyonelce hırsızlık olayı gerçekleÅŸmiÅŸ. Benim daha önce evime iki kez hırsız girmiÅŸti. O nedenle eÅŸimin ziynet eÅŸyalarını burada saklıyorduk. Biraz da paramız vardı. Kasadaki parayı da Ramazan Bayramı dolayısıyla çalışanlara dağıtacaktık. O para da gitti. Beni, giden ziynet eÅŸyasından ziyade işçilerimizin harçlıklarının çalınması daha çok üzdü." dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo