Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İNANILMAZ DERS! ÖNYARGILI OLMAYIN…

İNANILMAZ DERS! ÖNYARGILI OLMAYIN…

Åžoför Recep Günaydın aracına binen bir müşteriyi dilenci sandı, verdiÄŸi ücreti ise acıyıp ‘sende kalsın’ diyerek geri çevirdi. Acıdığı kiÅŸinin çantasındaki 300 bin doları gördüğünde ise gerçeÄŸi o zaman öğrendi.


EREÄžLÄ°

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde Delihakkı-Åžubası Hattı Birlik BaÅŸkanı Recep Günaydın, başından geçen bir olayı anlattığı EreÄŸli FM muhabirine, ön yargılı olmanın insanı yanıltabileceÄŸini söyledi.
Aynı zamanda Ören, Soğanlı Yörük, Pınarcık, Aydınlar ve Süleyman Beyler köylerine yolcu taşıyan Günaydın, dün (28 Haziran) yaşadığı bir olaydan çok etkilendiğini ifade etti.
Dilenci sandığı kişinin aslında bir işadamı olduğunu öğrendiğini, sonrasında yaşadıklarını sosyal medyada da anlatan Günaydın, şöyle dedi:
DOLARLARI GÖSTERDİ:
“Ä°HTÄ°YACIN KADAR AL SONRA ÖDERSÄ°N”

“Dün saat 16 gibi Subaşın’dan EreÄŸli istikametine gidiyorum. Yolcu dur diye el etti aracıma bindi ön koltuÄŸa oturdu dilenci olduÄŸu her halinden belliydi. Elinde büyük bir çanta içinden demir paraları çıkardı elledi, belledi, anlaşılan dilenerek aldığı paraları bana vermeyecek diye düşündüm istemeyerek bana uzattı haline baktım ’amca saÄŸ ol istemiyorum’ dedim.
DoÄŸruldu ’ne demek istemiyorum, ben dilenci miyim?’ dedi çantanın fermuarını açtı, tamamı Amerikan doları. MeÄŸer iÅŸadamı imiÅŸ, arabası arıza yaptığı için birazda macera olsun diye benim aracıma binmiÅŸ. Çantayı kucağıma koydu ’burada 300 bin dolar var ihtiyacın kadar al sonra ödersin’ dedi.
Bir anda bedenimin kimyası deÄŸiÅŸti ne yapacağımı bilmez bir halde ’teÅŸekkür ederim hiç ihtiyacım yok’ diyebildim. Önemli olan ön yargılardan kurtulmaktır. Ä°nsan bilmediÄŸine yabancı ve düşman olur lütfen her konuda sabırlı olalım saygılarımla.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo