Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İmam Hatip Mezunları Buluştu

İmam Hatip Mezunları Buluştu

 

EreÄŸli Ä°mam Hatip lisesinin 40. kuruluÅŸ yıl dönümü dolayısıyla Ä°mam Hatip Lisesi mezunları derneÄŸi tarafından okul bahçesinde tören düzenlendi. 

Okul bahçesinde düzenlenen ve Mehtaran takımının katılımı ile gerçekleÅŸtirilen programa AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan Mustafa DemirtaÅŸ, AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, Kdz. EreÄŸli Ä°mam Hatip Lisesi’nin ilk mezunlarından Sakarya Ãœniversitesi Çocuk SaÄŸlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı BaÅŸkanı Prof. Dr. Öner Özdemir, Anayasa Mahkemesi 13. Daire Ãœyesi ile Yüksek Seçim Kurulu Ãœyesi Zeki YiÄŸit’in yanı sıra Ä°mam Hatip Lisesi’nde görev yapan müdürler, öğretmenler ve  mezunlar katıldı.

2015-2016 eğitim öğretim yılında ilk üç dereceye giren Anadolu İmam Hatip ve Kdz. Ereğli İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile okulun yapımı sırasında ve sonrasında bağışta bulunan hayırseverlere plaket ve hediyeleri Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş tarafından verildi.Yapılan konuşmaların ardından program sona ererken, katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo