Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

“İLK DESTEK” TARAFTARDAN GELDİ

“İLK DESTEK” TARAFTARDAN GELDİ

Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük’ün ilçeye veda eden mesajı yayınlamasının şok etkisi sürerken, Küçük’e taraftar derneklerinden destek geldi.


İlçede Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray Taraftar Derneklerinin Başkanları, Küçük’ün ilçeye veda etmesinden büyük üzüntü duyduklarını açıkladılar.
Fenerbahçe Spor Kulübü Ereğli Şube Başkanı ve Kdz.Ereğli Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Özbek, Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik ve Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Cevdet Öztürk yaptıkları ortak açıklamada, ilçede görev yaptığı süre içerisinde huzurun sağlanmasında Küçük ve ekibinin önemli başarılara imza attığına vurgu yaptılar.
KENDİSİNDEN SON DERECE MEMNUNUZ
Yapılan ortak açıklamada, şunlar aktarıldı:
"Görev yaptığı süre içerisinde gerek uyuşturucu, gerek asayiş gibi konularda önemli başarılara imza atan, kentin güvenlik sisteminin kurulmasında emeği geçen her şeyden önemlisi ilçede bireylerin huzur içerisinde yaşamalarına katkı sağlayan Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük’ün vedasını derin bir üzüntü ile öğrendik. Her zaman taraftarlar ile iç içe olan sorunlarını dinleyen, yol gösteren Müdür Fahri Küçük, ilçemizde yaptığı hizmetlerle asla unutulmayacaktır. Aslında biz müdürümü göndermek istemiyoruz, kendisinden son derece memnunuz. Bu ilçe kendisine hizmet edeni asla unutmaz ve her zaman yanında olur."

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo