Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İKİNCİ MEZUNLARINI VERDİ!

Ä°KÄ°NCÄ° MEZUNLARINI VERDÄ°!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 2017-2018 eğitim öğretim yılını tamamlayan Piri Reis MTAL’da, mezuniyet töreni gerçekleştirildi.


Okul Müdürü Ä°brahim Aydın, Gülüç beldede bulunan Büyük Anadolu EreÄŸli Otel’de düzenlenen törende, saygı duruÅŸunda bulunulup Ä°stiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından yaptığı konuÅŸmada, eÄŸitim ile dolu yılların çabuk geçtiÄŸini söyledi. Aydın, öğrenci ve velilerine öğütler verdiÄŸi konuÅŸmasında ÅŸunları kaydetti:
“Ä°yi bir öğrenci olmalarını arzu ettiÄŸiniz, iyi bir evlat olmalarını beklediÄŸiniz çocuklarınız ne kadar büyürlerse büyüsünler sizler için hep küçük bir çocuk olarak kalacaktır. Hayata atılacakları bu andan itibaren yine yanlarında olmaya, onlara desteklerinizi sürdürmeye, baÅŸaracaklarına olan inancınızı her an hissettirmeye devam edin. Artık ders çalış demek yok, aynı sofrada yapılan sabah kahvaltıları da olmayacak. Ama onlarla beraber olacak anılarınızın yanında onlara rehberlik edecek ÅŸeyin onlara verdiÄŸiniz milli ve manevi deÄŸerlerin olduÄŸu gerçeÄŸini bir kez daha hatırlayalım.”
Törenin sonunda, bu yıl ikinci dönem mezunlarını veren okuldan ayrılan 56 öğrenci, havaya kep fırlatarak mezuniyeti kutlandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran6
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo