Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İki kardeş, Gülüç’te açtı

İki kardeş, Gülüç’te açtı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesine törenle açılan “Aytaç Otomotiv”, hizmet vermeye başladı.


Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demitaş, Aytaç ve Durmuş kardeşlerin Bekyeri Mahallesi Sahil Bulvarı mevkisinde hizmete soktuğu işyeri açılışında yaptığı konuşmada, beldeye açılan her ticarethanenin gurur verici olduğunu söyledi. Her esnafa yardımcı olduklarını anlatan Demirtaş, şunları söyledi:
“Değerli kardeşlerime, beldemde yapmış oldukları ticaretten dolayı teşekkür ediyorum. Gülüç Belediyesi ve şahsım adına, günün şartlarından dolayı tüm esnaflarıma destek verdim, vermeye de devam edeceğim. Belediye olarak, bu kardeşlerimizin yanındayız. İsterim ki bu ticaretin zinciri devam etsin. Arkadaşlara, ağırlıklarınca para kazanmalarını temenni ediyorum. Buraya açılan her ticarethane bizim gurur ve onurumuzdur. Bu böyle bilinsin.”
Kardeşlerden Aytaç Altuntaş, “Allah herkese helalinden bir işyeri açmayı nasip etsin” derken Durmuş Altuntaş ise “bu açtığımız işyerinin sonu inşallah iyilikle biter. İşimiz ile Gülüç, Ereğli ve Zonguldak’a memnuniyet vereceğimize inanıyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için önceliktir” diye konuştu.
Okunan Kuran ve edilen duanın ardından, Başkan Demirtaş işyerinin açılış kurdelesini kesti. 

İki kardeş, Gülüç’te açtı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesine törenle açılan “Aytaç Otomotiv”, hizmet vermeye başladı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
hayran4
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo