Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İki kardeş, Gülüç’te açtı

Ä°ki kardeÅŸ, Gülüç’te açtı

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesine baÄŸlı Gülüç beldesine törenle açılan “Aytaç Otomotiv”, hizmet vermeye baÅŸladı.


Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demitaş, Aytaç ve Durmuş kardeşlerin Bekyeri Mahallesi Sahil Bulvarı mevkisinde hizmete soktuğu işyeri açılışında yaptığı konuşmada, beldeye açılan her ticarethanenin gurur verici olduğunu söyledi. Her esnafa yardımcı olduklarını anlatan Demirtaş, şunları söyledi:
“DeÄŸerli kardeÅŸlerime, beldemde yapmış oldukları ticaretten dolayı teÅŸekkür ediyorum. Gülüç Belediyesi ve ÅŸahsım adına, günün ÅŸartlarından dolayı tüm esnaflarıma destek verdim, vermeye de devam edeceÄŸim. Belediye olarak, bu kardeÅŸlerimizin yanındayız. Ä°sterim ki bu ticaretin zinciri devam etsin. ArkadaÅŸlara, ağırlıklarınca para kazanmalarını temenni ediyorum. Buraya açılan her ticarethane bizim gurur ve onurumuzdur. Bu böyle bilinsin.”
KardeÅŸlerden Aytaç AltuntaÅŸ, “Allah herkese helalinden bir iÅŸyeri açmayı nasip etsin” derken DurmuÅŸ AltuntaÅŸ ise “bu açtığımız iÅŸyerinin sonu inÅŸallah iyilikle biter. Ä°ÅŸimiz ile Gülüç, EreÄŸli ve Zonguldak’a memnuniyet vereceÄŸimize inanıyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için önceliktir” diye konuÅŸtu.
Okunan Kuran ve edilen duanın ardından, BaÅŸkan DemirtaÅŸ iÅŸyerinin açılış kurdelesini kesti. 

Ä°ki kardeÅŸ, Gülüç’te açtı

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesine baÄŸlı Gülüç beldesine törenle açılan “Aytaç Otomotiv”, hizmet vermeye baÅŸladı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
hayran4
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo