Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İKİ AYDIR YAPIYORLAR

İKİ AYDIR YAPIYORLAR

Zonguldak İl Müftülüğü tarafından organize edilen ve iki aydır süre gelen her hafta sonunu camide sabah namazına gelen vatandaşlarla birlikte kahvaltı programı etkinliğinin devam ettiği bildirildi.


Geçen hafta sonunda Merkez Tepebaşı Camiinde düzenlenen sabah namazı kahvaltı programına İl Müftüsü Rüstem Can, Müftülük Şube Müdürü Ercan Bingöl, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Kızılay Derneği Şube Başkanı Nihat Aygün, Zonguldakspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Recep Horozoğlu, Tepebaşı, Ulu cami, İmam Hatip Tatbikat cami, Rüzgarlımeşe Cami, Acılık cami imamlarının yanı sıra bazı Sivil Toplum Yöneticileri ve yaklaşık 350 vatandaş sabah namazı sonrası düzenlenen kahvaltı programına katıldılar. İl Müftüsü Rüstem Can’ın kıldırdığı sabah namazının sonrasında vatandaşlar hem kahvaltı yaptı, hem de sohbet ederek vakit geçirdiler. 
Böyle güzel bir programın düzenlenmesinden dolayı oldukça memnun kaldıklarını belirten Zonguldak Merkez Tepebaşı Mahallesi Cami İmamı Mevlüt Bıçakçı program sonrasında yapmış olduğu açıklamada ise özetle şunları söyledi: 
“Camimize gelen cemaatimizle birlikte sabah namazı sonrasında bir kahvaltı programı düzenledik. Buradaki asıl amacımız vatandaşlarımızın sabah namazını cemaatle birlikte kılmayı sağlamak için teşvik etmek ve mahalle halkımızın birlik ve beraberliğini pekiştirmektir. Düzenlediğimiz programı katılan kadın ve erkek cemaatimizden Allah razı olsun, böyle bir güzel programların daha da genişleyerek devam etmesini istiyoruz. Katılım ne kadar çok olursa o kadar güzel olur. Bu programın düzenlenmesinde emeği ve katkısı geçen tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum şükranlarımı sunuyorum. Önümüzdeki hafta sonunda böyle bir program İnağzı mahallesinde düzenlenecektir inşallah bizlerde orada olacağız." 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo