Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İHALE SÜRECİ BAŞLADI!.

Ä°HALE SÃœRECÄ° BAÅžLADI!.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli ilçesine bağlı bazı köylere prefabrik okul yapılacağını bildirdi.

Milletvekili ÇaturoÄŸlu, yaptığı yazılı açıklamada, EreÄŸli Köylere Hizmet Götürme BirliÄŸi’ne aktarılan ödenek ile ilçeye baÄŸlı Yalnızçam ve Fındıklı köylerine 5, SoÄŸanlıyörük köyüne 4 derslikli prefabrik okul yapımı için ihale sürecine baÅŸlanacağını ifade etti.

Derslik sayısını arttırarak ilçede tekli eğitime geçmek ve çıtayı yükseltmek istediklerini aktaran Çaturoğlu, şunları kaydetti:

"Ä°lçemizde 2016 yatırım programına alınan 24 derslikli Merih Åžule Ortaokulu ihalesi 2 Mart’ta yapılacaktır. Ä°hale süreci tamamlanarak en kısa zamanda okulun inÅŸaatına baÅŸlanacaktır. Tavanı çökmesi nedeniyle boÅŸ vaziyette bulunan EreÄŸli Anadolu Lisesinin yıkım kararı Milli EÄŸitim Bakanlığınca onaylanmış ve ilimize ulaÅŸmıştır. Yıkım projesi için çalışmalar devam etmektedir. Söz konusu bina yıkıldıktan sonra yerine 2016 yatırım programına alınan 24 derslikli Anadolu Lisesinin yapımı için ihaleye çıkılacaktır. Yine Gülüç’te bulunan 6 derslikli Vesile Dikmen Ortaokulunun yıkımı için de rapor hazırlanmaktadır. Rapor hazırlanıp bina yıkıldıktan sonra buraya da 24 derslik bir ortaokul yapılacaktır. Ayrıca EreÄŸli Köylere Hizmet Götürme BirliÄŸi’ne aktarılan ödenek ile ilçeye baÄŸlı Yalnızçam ve Fındıklı köylerine 5, SoÄŸanlıyörük köyüne 4 derslikli prefabrik okul yapımı için ihale süreci baÅŸladı."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Zeliha Bilen Ayyıldız

16 Åžubat 2017 - 12:31

Ereğliyi bilmem ama köylerinde okula ihtiyac yok olan okullar kapanıyor çünkü işsizlik sebebiyle dışarıya göç arttı bizim köyün geçen yıl 1. Sınıf öğrencisi sadece 1 kişiydi buyıl kapanacagi soyleniyordu bencede işsizlik önce önlenmeli okul her türlü yapılır...

Orçun Ören

16 Åžubat 2017 - 12:30

Azina sağlık kardesim

Mustafa Bayrak

16 Åžubat 2017 - 12:30

Artik elinizi eregliden çekin ilce başkanımız dahil sizler yüzünden itibar kaybediyor akp

Mustafa Bayrak

16 Åžubat 2017 - 12:29

Okula değil ise ihtiyaç var sayın bakan eregliyi mahvettiniz

Selim Korkmaz

16 Åžubat 2017 - 12:29

Ereğlide yeterince okul var ve şuanda inşaatı devam eden okullarda var EREĞLİYE İŞ LAZIM İŞŞŞŞŞŞŞŞ Ereğlide insanlar patron zulmünü yaşıyorlar Çok işsiz olduğundan dolayı Düşük maaş ve her türlü işi yaptırıyorlar Bu yüzden kimsenin ne huzuru var nede güvenci Bugün EREĞLİDE KAFEDE ADAM VURULUYOR İSE GİYİM MAĞAZASINA AV TÜFEĞİ İLE GİRİLİP ETRAFA ATEŞ EDİLİYOR İSE BUNLAR EREĞLİDEKİ İNSANLARIN MUTSUZLUĞUNU VE PSKOLEJİSİNİ GÖSTERİR

Yorum Yazın

Canlı Radyo