Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İĞNE ATSAN…

İĞNE ATSAN…

Ramazan Bayramı tatilinin bitmesine karşın Karadeniz Ereğli Plaj Tesisindeki doluluk, yerel turizmciyi sevindirdi. Sıcaktan bunalan tatilci, soluğu, modernize edilen tesiste aldı…


EREÄžLÄ°

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, EreÄŸli-Alaplı karayolu Göktepe Mervealtı mevkisindeki EreÄŸli Plaj Tesisinde incelemede bulundu.
Yaklaşık bir saat kaldığı tesiste eksikleri inceleyen Uysal, görevlilere yaptığı konuÅŸmada, halk güvenliÄŸinin en üst düzeyde tutulması talimatını verdi. Uysal, “hedefimiz mavi bayrak. Her ÅŸeyin en güzeline layık EreÄŸli halkına, bölge insanımızın da faydalanabileceÄŸi belediye halk plajımızda, kazasız belasız bir sezon diliyorum” dedi.
18 GÃœNDE 5 CAN KURTARDILAR!
Öte yandan, 10 Haziran’da yeni dönem faaliyete baÅŸlayan tesiste, alınan güvenlik önlemleri dikkat çekiyor. Tesise kurulan 9 gözetleme kulesinde 15 cankurtaran görev yapıyor.
Üst düzey tutulan güvenlik önlemleri kapsamında, alınan 2 deniz aracı tatilciye güven veriyor.
Diğer yandan, yeni sezonda 5 boğulma vakasının yaşandığı, görevlilerin zamanında müdahaleleri ile ölüm olayının önüne geçildiği kaydedildi.

HEDEF MAVÄ° BAYRAK
Belediye tesisinde, bu yılki bir diÄŸer ayrıntı ise 44 ülkede faaliyet yürüten Uluslararası Çevre EÄŸitim Vakfı’nın (FEE), belli kriterlere sahip plaj ve marinalara verdiÄŸi ödül olan ‘Mavi Bayrak’ alabilme faaliyetleri oldu.
1,5 kilometrelik denize girilebilen tesiste, halkın ihtiyaç duyacağı alanlara yeni satış noktaları oluşturulduğu, kabinlerin bakım ve boyalarının yapıldığı bildirildi. Duş alma yerlerinin düzenlendiği, çiçeklendirme ve çevre düzenlemesi yapıldığı belirtildi.
Temizlenen kumsala şezlong ve piknik masalarının koyulduğu, denize yakın alandaki metal ferforjelerinin ise yenilendiği kaydedildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo